A New Way To Nano – Si Mat Gadget Dengan Gadget Terbarunya Ipod Nano

Dia meroyan lagi dengan gadget terbaru. Kali ni dengan teh new Ipod Nano with multi touch pulak. Oh sangatlah gila gadget mamat sorang ni. Semalam dia ada bagitau kat FB tengah tunggu barang dari Shenzen, China sampai. Tetiba dia masuk office bawa kotak coklat.

Saya yang kepelikan apakah isi di dalam :p saja nak menjoyah

Bila dibuka.. Oooh My Gucci ;p

iPod Nano.. multi touch..

Kiut miut sangat iPod Nano ni.. 16GB $179
boleh diletakkan di hujung lengan baju dan dijadikan sebagai jam tangan.. ikut gaya model πŸ™‚

sources: Apple – The new iPod Nano with multi touch

Music has a whole new feel.

iPod nano has been completely redesigned with Multi-Touch β€” the same technology that makes iPhone, iPad, and iPod touch so amazing. Now it’s half the size and even easier to play. And everything you want to hear is just a tap or swipe away.

Turn up the color.

In sleek anodized aluminum and seven bright colors, iPod nano makes a huge statement: You are, most definitely, ready to rock.

Pixels that pop.

Show off your album art, photos, and the color-coordinated wallpaper on the 1.5-inch color display with 240-by-240 pixel resolution. It’s tiny yet stunning.

Nak tahu lebih lanjut, bolehlah menjengah website Apple ya πŸ™‚

Nazam the mat gadget yang beli iPod Nano, kawan2 dia tumpang sekaki la jadi “Tuan Angkat iPod Nano”. Jangan tanya saya soalan apa ke bestnya guna iPod Nano.. tak pun apa kelebihannya.. itu semua saya tak berapa tahu sebab saya tak berminat yang saya tahu mamat ni memang GILA GADGET! ;p

Adakah Mat Gadget akan membeli iPhone 4 yang tengah hot dipasaran??? Kita tunggu je lah ya πŸ™‚

Β©Hernee Nazir – Sedang kebizian menguruskan PTP Safety Day 2010 bersama Ita.. πŸ™‚

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!