Happy Birthday To Ayu

Hari ni birthday adik saya Ayu yg ke 17thun..
sekejap je dah jadi anak dara kan..hehe~
jangan habis SPM terus nak kahwin sudah..
tapi kalau dah jodoh tak siapa boleh halang..

Apa pun saya mengharapkan dia dapat further study..
saya tak paksa.. biar dia sendiri yang nak..
kalau paksa pun tapi dia study main² kan dah rugi tu..
saya harap juga.. Cik Yol..tak kacau Ayu kat hostel lagi..

Semalam dia call mak..
dia bagitahu yang kat hostel dia kena simbah tepung..
hahaha~ padan muka..kawan² kenakan dia..
biasalah kan adat lah duduk hostel..
kawan² mesti excited nak kenakan time birthday..

~The Sweet 17~
Happy 17th Birthday to my sister.. Ayu..
♥May Allah bless u!♥
♥May all ur dream comes true♥
♥Good for ur SPM 2009♥

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!