General Info Sharing

*** ATTENTION PLEASE***

***Email dari kawan lagi*** Kali ni pasal culik plak..saya tak pasti kesahihan email ni..Tapi kepada ibu bapa kat luar sane..Jaga anak² anda di mana pun anda berada..Orang² jahat ade di mana²(boleh ke ayat saya cam ni? hehe~)*** ATTENTION PLEASE*** JKP 4737 VIVA SILA AMBIL PERHATIAN KE ATAS KENDERAAN TERSEBUT. PEMILIK KENDERAAN TERSEBUT SEDANG BERKELIARAN DI …

Continue Reading
Blog Blogger TAG

Senarai semak

Senarai semak ari ni: Saya ade utang kat blog ni.. 1) Utang tag Mummy Dasy..2) Utang tag Fiza..3) Utang story GH yg blum ade ending..4) Utang story BBQ for February Babies..5) Utang gmbr kawin cousin..6) Utang gmbr kawin sendiri.. (cam dah basi jek) Saya cuba langsaikan this week gak..Tanpa gagal! (ayat poyo boss 7E mase …

Continue Reading
Anything About Me Family General Life

Macam² Cite

Malam Rabu lepas saya gi paso malam dgn mak, Ana, Bariah n Mak Idah..tujuan asal bukan nak ke sana..saya nak tuang minyak..minyak dah nak kering..saya dah cuak gak..takut kena tolak keta sorg² otw gi keje nanti..huhu~bile refer kat En. Nazir jwpn die msti cam ni.. “Ala byk lagi minyak tu..Thailand.. Brunei pun boleh sampai”mase baru …

Continue Reading
Anything About Me Life

Pelangi Petang

tak bape nak jelas pelanginye.. Semalam otw balik dari keje saya nampak ade pelangi..terjakun jap..dah lame x tengok pelangi..selalu nyanyi lagu Laskar Pelangi jek..hehehe~Sempat saya stop tepi jalan semata² nak amik gmbr pelangi..drive sorg² tak pe..tak de sape kisah..sempat stop 3 kali..agaknye org lalu tepi mesti kata..“Nape la bengong minah ni duk amik gambar pelangi …

Continue Reading