Ummi Ilham at Work

Kenapa saya xde mood

Kenapa saya xde mood nak wat keje.. huhuhu~ saya pun xtau la.. malas yaang amat nie.. tunggu masa nak balik je..tapi kat luar tu hujan lebat gile..payung lak tinggal dalam kereta..cmane nie? tiba2 saya dpt idea kenapa saya jadi pemalas petang nie.. maybe because of..syyyyyyhhhh.. jangan bagitau sape2 tau.. because my boss is on leave …

Continue Reading
Memories

Rumah Saya

Rumah lame saya..yang sekarang nie hanya tinggal tiang2 batu yang penuh dengan semak samun.. Nie la rumah saya asal saya..sekarang nie pejam celik pejam dah 4 tahun saya n family pindah ke rumah baru kat Taman Desa Paya Mengkuang nie..semenjak tahun 2004..tu pun sebab kerajaan dah ambik tanah arwah atuk untuk projek pembinaan Pelabuhan Tanjung …

Continue Reading