• The Ilhams Bakal Jadi Duta Zoo Johor

    18/04/2017

    Hari Sabtu dan Ahad memang dah set sebagai hari jalan-jalan memandangkan kami ada tetamu. Puas dari malam bawa ke pagi Ummi dan Babah fikir mana lokasi nak bawa tetamu jalan-jalan. Sudahnya, ke Zoo Johor juga tempat dituju. Ummi kata, “Hmmm.. Babah ni tak ada tempat lain ke asyik zoo je” Babah jawab, “Oklah tu.. janji…

    Read more
  • Hari Melawat Kawan2 Di Zoo Johor ;p

    06/09/2016

    seperti yang dijanjikan ahad nak bawa hero2 kecil kami melawat kawan2 di zoo johor.lepas zohor, makan2 siap2 terus keluar. nekad walaupun cuaca macam nak hujan.dalam perjalanan tu dah mula hujan rintik2.babah cakap kat ilham “macamana ni am hari dah hujan”dia kata “tak apa bah.. kita tunggu je dalam kereta”hahahahaha.. animals punya pasal sanggup tu. ada…

    Read more
  • Lawatan Sambil Belajar Ke Zoo Johor

    27/02/2014

    cerita tiga minggu lepas.. niat hati babah dan ummi nak kenalkan ilham dengan haiwan2 ciptaan Allah.. dah berkali2 plan tapi tak menjadi.. kebetulan hujung minggu tu kami ke HSA.. melawat anak jiran yang sakit.. jadi babah ajak singgah ke zoo..   wahhh.. ilham pun excited bila ummi bagitau nak tengok animals.. dah lama gila kot…

    Read more
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: