• Quality Time With Ilham

    Riadah Petang Bersama The Ilhams

    Cerita Ahaddddddd lepas. Cerita Puteri Harbour yang tak habis-habis. Sila bertabah. Lepas isi perut di Old Town White Coffee kami merayau-rayau ke kawasan ni. Ummi nak bubuh nama apa pun Ummi tak tahu. Skodeng dari jeriji besi dulu haha.Ramai sangat pengantin buat outdoor photoshoot kat sini. Sempat Ummi kira-kira ada dalam 6 pasangan haha. Punya la seksa nak ajak bergambar kat sini hoi. Memasing dah tak sabar nak explore sebab kami memang tak pernah lagi cuba untuk berposing kat kawasan ni. Buluh-buluh tu pun dah pudar warnanya haha. One more baby! hahaha. Cantik arca ni diperbuat dari besi-besi terpakai. Kreatif sungguh. Yang ni Ummi tak tahu bentuk apa diperbuat dari…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: