• Team JDT Blogger di Fiesta Ramadhan The Puteri Pacific Hotel

    23/04/2018

    Last week event, jemputan khas team JDT Blogger ke majlis preview Buffet Ramadhan di The Puteri Pacific Hotel, Johor Bahru. Alhamdulillah, seramai 7 orang wakil JDT Blogger yang dapat menghadirkan diri kali ni. Ummi nampak busy dalam gambar tu kan. Sebenarnya tengah gundah gulana sebab handphone Asus Zenfone 3 Babah yang menjadi tunggak utama Ummi…

    Read more
  • JDT Blogger 1st Meetup – 2018

    30/01/2018

    Cerita Sabtu, dalam kesibukan di rumah hujung minggu sempat juga Ummi luangkan masa bersama rakan-rakan JDT Blogger. Setelah berbulan-bulan mencari tarikh sesuai untuk 1st meetup, akhirnya menjadi juga walaupun tak ramai yang hadir. Almaklumlah masing-masin ada komitmen sendiri. Siapa yang sempat je lah yang muncul. Lepas tu boleh je sambung borak dan bincang dalam group…

    Read more
  • Sesi Wefie Bersama JDT Blogger

    23/05/2017

    Koleksi gambar bersama team JDT Blogger yang hadir masa Potluck JDT Blogger yang lepas. Blogger Nona yang manis. Tapi dia bukan kuih nona manis tu hehe. Nona geng Syamil, berlesung pipit lekuk di pipi. Jom skodeng blog Nona – LIFE WITH LOVE banyak perkongsian di sana. Nona masoh single tapi tak pasti available ke tak hehe.  Blogger…

    Read more
  • TQ Geng-geng JDT Blogger

    21/03/2017

    Thanks korang sebab memeriahkan instagram akak @herneenazir di hari Ahad hehehe. Berderet-deret korang boom IG akak kan. Kalaulah korang boom dengan bom betul dah bersepai dah akak jadi arwah hahaha. Petang ni pula Mama Maszull serang post akak di JDT Blogger Group. Wahhhh tanjat gegirl tetiba ada notification banyak berderet. Rupanya Mama tengah skodeng. TQ…

    Read more
  • 31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 6

    10/01/2017

    assalamualaikum.. hai semua. cabaran hari ke 6 pun agak mencabar akak yang tak suka bersolek ni hehehe. tajuknya nak “gambar bermakeup ATAU tanpa makeup’” tapi akak tersilap baca. akak baca kat tengah2 tu ada DAN maka akak bubuh la gambar bermakeup dan tanpa makeup. GAMBAR BERMAKEUP uolls kalau nak tengok akak bermakeup sakan masa kahwin…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: