• Random Post ~ Geng Jumaat

    13/09/2018

    Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni…

    Read more
  • Beraya di Sushi King Bersama Geng Jumaat

    01/07/2018

    Assalamualaikum.. Tajuk beraya di Sushi King tu macam dapat jemputan food review je kan hehe. Seperti yang dah dijanjikan.. eh tak ada lah janji sangat tapi masa last week before raya tu sajalah sebut minggu pertama naik kerja hari Jumaat nak makan sushi. Jaranglah kalau sorang plan lagi tiga orang geng tu tak setuju hehe.…

    Read more
  • Bonanza RM3 Sushi King | July 2018

    29/06/2018

    Assalamualaikum.. Salam Jumaat uolls. Jom ikut Ummi berhoraaaa horeaayyyyy!!! Bonanza Sushi King RM3 bakal muncul lagi bulan depan yeay! Siap sedialah korang nak serang Sushi King berdekatan korang ya hehe. Ehhh ni untuk peminat sushi je. Kalau tak minat tak payah tengok ekeke. Ok Ummi senaraikan tarikh-tarikh keramat untuk korang set sesiap dalam kalendar kehidupan…

    Read more
  • Friday’s Lunch – Dating Dengan Cik Noni

    13/04/2018

    Sila abaikan muka penuh itu hahaha. Mula asal nak ajak Noni ukur AOEN Bukit Indah tapi dah separuh jalan tukar plan hehe. Terus menuju ke Puteri Harbour sebab terbayang-bayang octopus melambai-lambai Ummi hahahaha. Geng Jumaat lain mana? Diorang cuti.   Hi Nitsume & Shoyu hahaha. Sambil-sambil order sambil snap2. Nasiblah kawan-kawan Ummi memahami hahaha. Jom…

    Read more
  • Ehhhh.. Ujud Lagi Rupanya Geng Jumaat Ni

    27/12/2017

    Saja je nak up cerita pasal geng jumaat aka geng makan, sebab dah lama muka diorang tak mewarnai blog Ummi ekekeke. Cerita dua minggu lepas, of course hari Jumaat sebab waktu berjimba lebih lama hehehe. Mana lokasi mengisi perut? Sushi King sebab memasing craving sushi hahaha. Eh ke Ummi sorang jek hehe. Memasing memang lapar…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: