The Ilhams Serang Sushi King Bonanza

The Ilhams Serang Sushi King Bonanza | Assalamu’alaikum. Cerita Sushi King Bonanza minggu lepas. Bila dah diberitahu, haruslah dua orang budak kemaruk sushi tu tuntut habis-habisan dengan Ummi. Jadi Ummi pun bawa la diorang makan sushi on second last day. Oleh kerana Babah kena masuk kerja malam beberapa hari, jadi kita guna khidmat Mama Cu…Continue reading The Ilhams Serang Sushi King Bonanza

80 total views, 2 views today

Random Post ~ Geng Jumaat

Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni…Continue reading Random Post ~ Geng Jumaat

1,106 total views, 2 views today