Anak Susuan Ummi, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, My Hero Kechik - Ilham Syamil

Sundate with The Ilhams & Zara Safiyya

Cerita beberapa minggu lepas, weekend kami habiskan berlima dengan Zara Safiyya. Ummi ada urusan di Angasana Mall, sebelum tu makan-makan dulu di Seoul Garden favourite makan-makan place kami anak beranak. Nampak makcik sorang ni kemain stylo mylo lagi kan hehehe. Nak dating dengan Ummi Babah kemain berspec pink bagai. Sebenarnya dia dah tersalah date tu. Ummi nak ajak dia dating…

Read More

Family's Activity

Lunch Di Seoul Garden KSL City Mall

Cerita semalam. Sepatutnya Ummi plan untuk projek naik bas dengan anak-anak. Plannya Terminal Bas Gelang Patah – Larkin Central – Bandar – Terminal Bas Gelang Patah (by Grab/Uber). Tapi rancangan tergendala, lagi pun hujan petang. Kita postponed next week insha Allah. Jadi Babah kata jom lah kita keluar makan. Mula-mula Babah plan nak makan nasi goreng gearbox ke apa entah…

Read More