Foods Review Pregnancy Journey

Mengidam Nasi Goreng Seafood Restoran Saujana Gelang Patah

Assalamualaikum.. Minggu ni kalau Ummi terbayang makanan yang Ummi suka terus lah rasa macam tak boleh handle, nak juga.. nak juga.. aduhaiii besar sangat dugaan tekak ni. Semalam dari pagi duk terbayang Nasi Goreng Seafood Restoran Saujana ni. Balik kerja Ummi buat ayat minta simpati kat Babah haha. Ummi cakap, ini bukan kes ngengada tapi …

296 total views, 1 views today

Continue Reading
Family's Birthday

Tok Ayah’s 59th Birthday Celebration – 10 Okt 2018 @ Restoran Saujana Seafood

Assalamualaikum.. Alhamdulillah semalam 10 Oktober 2018 genap umur Tok Ayah 59 tahun. Macam biasalah plan makan-makan sambil potong kek anak beranak. Kali ni kita pergi dekat-dekat je la ya sebab planner nya Ummi haha. Anak-anak pun nak makan kat laut kata dia so mana lagi, Restoran Saujana Seafood la kita. Lepas maghrib kami berkumpul satu …

1,037 total views, 3 views today

Continue Reading
Ilham & Baby Sitter My Hero Kechik - Ilham Syahmi My Hero Kechik - Ilham Syamil Weekend

Opah’s Surprise Birthday Celebration :)

ummi dan babah memang berhajat nak belanja opah n family makan2.sekali hari jumaat lepas angah aka kak ros feveret ilham bagitau ahad birthday opah.jadi kami teruslah buat plan senyap2 nak celebrate birthday opah hari ahad.syhhhhh.. surprise tau jangan bagitau opah. hehehe.janji pukul 1pm kita tunggu kat Restoran Saujana.zasssss ke sana. muka budak kena terkejut bangun …

Continue Reading