Mengidam Nasi Goreng Seafood Restoran Saujana Gelang Patah

Assalamualaikum.. Minggu ni kalau Ummi terbayang makanan yang Ummi suka terus lah rasa macam tak boleh handle, nak juga.. nak juga.. aduhaiii besar sangat dugaan tekak ni. Semalam dari pagi duk terbayang Nasi Goreng Seafood Restoran Saujana ni. Balik kerja Ummi buat ayat minta simpati kat Babah haha. Ummi cakap, ini bukan kes ngengada tapi…Continue reading Mengidam Nasi Goreng Seafood Restoran Saujana Gelang Patah

397 total views, no views today

Tok Ayah’s 59th Birthday Celebration – 10 Okt 2018 @ Restoran Saujana Seafood

Assalamualaikum.. Alhamdulillah semalam 10 Oktober 2018 genap umur Tok Ayah 59 tahun. Macam biasalah plan makan-makan sambil potong kek anak beranak. Kali ni kita pergi dekat-dekat je la ya sebab planner nya Ummi haha. Anak-anak pun nak makan kat laut kata dia so mana lagi, Restoran Saujana Seafood la kita. Lepas maghrib kami berkumpul satu…Continue reading Tok Ayah’s 59th Birthday Celebration – 10 Okt 2018 @ Restoran Saujana Seafood

1,104 total views, 1 views today

Opah’s Surprise Birthday Celebration :)

ummi dan babah memang berhajat nak belanja opah n family makan2.sekali hari jumaat lepas angah aka kak ros feveret ilham bagitau ahad birthday opah.jadi kami teruslah buat plan senyap2 nak celebrate birthday opah hari ahad.syhhhhh.. surprise tau jangan bagitau opah. hehehe.janji pukul 1pm kita tunggu kat Restoran Saujana.zasssss ke sana. muka budak kena terkejut bangun…Continue reading Opah’s Surprise Birthday Celebration 🙂

Marine Services Department’s Luncheon @ Restoran Saujana

penutup lunch sebelum ramadhan menjelma. makan secara berjemaah di restoran saujana. alah sebelah jek dengan PTP. tak jauh mana pun. tapi agak dah lama juga tak makan kat sini. ummi ilham semakin rajin masak nampaknya sampai tak makan kat sini :p sebelum makan wefie dulu hehehe. ummi ilham dan husna budak praktikal dari Netherland Maritime…Continue reading Marine Services Department’s Luncheon @ Restoran Saujana