Lunch di Restoran Olive Kitchen Puteri Harbour

Hari ni ada lunch invitation. Makan free kat Restoran Olive Kitchen, Puteri Harbour. Rezeki jangan ditolak. Marilah kita membesar bersama. Kami bertiga tumpang Kak Leen. Kali kedua dapat lunch invitation di sini. Dah boleh agak dah rasa menunya hahaha. Menu semuanya Northern Indian Food. Nama memang pelik-pelik kalau yang menu ala carte. Tapi tadi kamiRead more

Riding In Glow Nusajaya Puteri Harbour 20 – 22 Mei 2017

Bagi korang yang tak tahu apa aktiviti nak buat hujung minggu ni dah boleh plan la ke sini ya. Riding In Glow Nusajaya Puteri Harbour πŸ—“ 20 – 22/05/17 (Sabtu – Isnin) ⏰ 5.00 Petang – 11.00 Malam  πŸ“Puteri Harbour, Nusajaya  ☎️ 019 – 712 4145 / 013 – 778 1434 Credit info dari pageRead more

Tiket Sanrio Hello Kitty Town & Thomas Town Murah Untuk Rakyat Johor

Tawaran Eksklusif untuk Rakyat Johor sahaja. Tiket berharga RM65 (untuk 2 park) setiap satu dengan terma dan syarat. Harga biasa RM125. Terma & Syarat: Rakyat Johor perlu mengemukakan MyKad atau bukti menetap di Johor untuk membeli RM65 ke SANRIO HELLO KITTY TOWN & THOMAS TOWN. Promosi ini hanya boleh didapati di pameran SANRIO HELLO KITTYRead more

The Ilham at Iskandar Kidz Fiesta Puteri Harbour

Akhirnya, kesampaian juga kan nak bawa The Ilham ke sini. Walaupun sebelum tu dah sangkut dulu kat PETRONAS SreetSmart hahaha. Last day, jadi faham-faham la banyak aktiviti dah terlepas. Sampai depan main stage je ada pengumuman, sesiapa anak-anak yang nak dapat belon percuma sila beratur, badut hensem akan tiupkan belonnya. Kesian adik nampak macam lostRead more

Lawatan Ke PETRONAS Street Smart Puteri Harbour

Cerita semalam selepas anak-anak pulang kepangkuan Ummi haha. Ummi dan Babah terus ajak diorang masuk ke Street Smart ni. Memasing excited yang amat. Eh, anak dah bertambah lagi sorang. Aqil pun ikut kitorang. PETRONAS Street Smart – Lesson For Life 15 April – 30 September 201710.00am – 7.00pmPuteri Harbour Masuk PERCUMA!! Comelkan kartun-kartun ni. AnakRead more

Makan Berdua di Kenny Rogers Roasters Puteri Harbour

Sampai Puteri Harbour dalam pukul 4pm. Babah kata yok lah kita makan dulu. Ummi ok je memang dah lapar semula sebenarnya. Padahal tadi dah pergi kenduri rumah Jiran belakang ekeke. Tetiba jalan berdua tak ada pimpin dan gendong anak rasa janggal haha. Sindrom mak-mak sangat hahaha. Sambil jalan sambil fikir nak makan apa. Last-last ajakRead more

Abang Ilham at Thomas Town, Puteri Harbour

Cerita semalam, Ummi sebenarnya janji nak bawa hero2 kecil ke Thomas Town hari Khamis. Tapi Adik Syamil masih tak sihat dan warded. Kesian kat Abang Ilham tu dia yang excited bila Ummi kata tak jadi dia dah merengek. Nasiblah Mommy Ngah cuti semalam, jadi minta Mommy Ngah bawa dia sekejap. Tiket free memang ada 2Read more

Ilhams @ Iskarnival Sama-sama 2016, Puteri Harbour

alhamdulillah Iskarnival ketiga dan terakhir untuk tahun ni yang sempat kami join. bulan 10 dan 11 memang pack gila kot jadual. ada jek aktiviti bila hujung minggu. macam yang diberitahu dalam entry lepas, selain nak cuci2 mata di Iskarnival Sama-sama, kami nak teman babah tengok gambar dia di ruang galeri IMKlik tu hehe. nak tengokRead more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...