Senaman Kegels Untuk Wanita Hamil

Info untuk dikongsi bersama dan dipraktikan insya’Allah 🙂   Credit Info: Portal Alam Hamil Senaman ini adalah sesuatu yang harus dipelajari oleh setiap wanita mengandung kerana ia bukan sahaja mudah dipelajari malah boleh diamalkan di mana-mana sahaja. Senaman Kegels cuma memerlukan sedikit usaha namun ia memberi begitu banyak manafaat, anda sememangnya tidak mempunyai sebab untukRead more

Kontraksi Braxton’s Hicks (BH)

Dalam minggu lepas dan minggu ni saya ada terasa sakit dan tak selesa sekejap2 pada bahagian ari2. Kadang2 rasa macam baby dah nak terkeluar. Tiba2 saya teringat Mummy Dasy bagitau pasal Braxton’s Hicks (BH). Saya pun cepat2 menggoogle dan hasilnya saya dapat info kat bawah tu. Memang ada persamaan dengan apa yang saya alami. Harap2Read more