Majlis Sambutan Maulidur Rasul Surau At Taqwa PTP – 17 Jan 2019

Assalamualaikum.. Cerita semalam, majlis sambutan Maulidur Rasul di Surau At Taqwa, Pelabuhan Tanjung Pelepas. Majlis bermula jam 12 tengahari, tapi 12.30pm baru Ummi terhegeh-hegeh jalan macam peguin ke bangunan PUB. Lama gila dah berbulan-bulan sejak sebelum pregnant Ummi tak berjalan kaki merentas padang ke bangunan belakang ni especially cafe Cengkih. Dah sepuluh bulan uii. Demi…Continue reading Majlis Sambutan Maulidur Rasul Surau At Taqwa PTP – 17 Jan 2019

289 total views, no views today

Majlis Sambutan Hari Raya PTP 2017

Cerita Jumaat lepas. Gambar-gambar elok diperam seminggu sebab Ummi terlupa nak draft entri masa weekend hari tu ekeke. Cerita Majlis Sambutan Hari Raya PTP 2017. Jam 5pm kami dah turun dari office beramai-ramai menuju lokasi majlis. Masa tu memang masih kosong lagi khemah-khemah kiranya kami antara yang terawal semangat nak makan hahaha. Kami berlima terkedek-kedek…Continue reading Majlis Sambutan Hari Raya PTP 2017