Ramadhan Al-Mubarak

Ramadhan 2017–Day 16

Cerita Ramadhan hari ke 16. Ummi memang dah plan nak masak ayam red, labu masak lemak. Babah pun dah siap belikan bahan-bahan memasak, tup tup dia kata tak payah masak pulak. Sebabnya Acu Nuar nak ajak berbuka kat Absolute Thai, Medini Mall. Ummi dari lemau-lemau mengantuk terus jadi segar ahahaha. Terus call booking meja sesiap.… Read More Ramadhan 2017–Day 16

Buffet Ramadhan, Rambling

Buffet Ramadhan 2015 | Pakej Buffet Ramadhan Hotel & Restoran Di Johor Bahru

seperti tahun2 yang lepas, saya ada share Buffet Ramadhan sekitar Johor Bahru. kali ni saya share lagi ye kawan2. senarai ini akan di kemaskini dari semasa ke semasa. sebelum anda ke sana, boleh juga check status halal restoran atau hotel2 yang saya share ni. sila klik link di bawah ye. DIREKTORI HALAL MALAYSIA Buffet Ramadhan… Read More Buffet Ramadhan 2015 | Pakej Buffet Ramadhan Hotel & Restoran Di Johor Bahru