Breakfast Nasi Kerabu di Usop Nasi Kerabu Kg. Ulu Pulai

Assalamualaikum.. Mood blogging Ummi masih timbul tenggelam. Layankan aje lah. Kalau rajin Ummi update kalau tak mereput le dengan entri lama. Tak ada siapa nak marah hehe. Hari Isnin lepas Ummi half day, lepas settled urusan pagi Ummi call Nenek ajak sarapan sama-sama. Nenek ajak makan nasi kerabu. Uissshhh.. favourite tu mana boleh tolak ekeke.…Continue reading Breakfast Nasi Kerabu di Usop Nasi Kerabu Kg. Ulu Pulai

Nasi Kerabu Di Hari Rabu

Morning uolls. Saja nak post gambar yang melaparkan ini. Ummi breakfast nasi kerabu daging bersama paru sambal. Fuhhhh.. sedap sehingga menjilat jari hahaha. Korang breakfast apa hari ni? Mana beli? macam biasalah kirim dengan Om Wan dari Pulai Indah sana. Jauh tau beli breakfast hehehe. Oklah, i is busy. Babai!