• Ilham Learning Phase,  My Hero Kechik - Ilham Syahmi

    Lawatan Abang Ilham Ke Muzium Nenas, Pontian

    cerita penghujung bulan Mei. Tadika Ummu Mukmin & Aulad Ilmiyyah buat lawatan sambil belajar ke Muzium Nenas, Pontian. masa first time cikgu bagitahu je abang ilham macam jual mahal. lagi2 bila mommy ngah dan mama cu ejek2 dia nanti bawa balik nenas. lagilah hangin satu badan mamat tu. ummi balik kerja tanya dia pun dia marah cakap “mana ada cikgu nak pergi muzium.. ilham tak nak pergilah ummi” hahaha. ilham lah ilham. lama2 ummi pujuk2 eh dia pulak excited terlebih nak pergi muzium nenas. sebab ummi cakap jannah.. ammar semua pergi. takkan ilham sorang2 je tak nak pergi. lagi pun kan ilham teringin sangat nak naik bas. haaaa kan best…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: