• Blogger,  Blogger Events,  Blogger Invitation

    Ilhams @ Thomas Town "Mini & Mighty Malaysia Tour"

    hai uolls. ummi ilhams tak habis lagi nak share pasal mini & mighty. sila tabah dan jangan jemu baca ya. alhamdulillah rezeki ummi merepek dalam blog, dapat pula jemputan untuk launching Thomas Town “Mini & Mighty Malaysia Tour 2016”. rasa ni la event yang memang sempat join. sebelum ni ada event Mamil tak dapat join. ok, pagi2 dah kerah anak2 suami bersiap, macamlah jauh sangat nak ke puteri harbour. jerit pun boleh dengar dari rumah. (ini tipu!) sampai2 kita register dulu ya. ala tak sempat bergambar dengan sophia indeed communications. tengok program, start pukul 11am ada masa setengah jam lagi. jomlah kita breakfast dulu di old town white coffee. anak2…

  • Advertorial,  Blogger Events

    Thomas Town ‘Mini & Mighty’ Malaysia Tour at Puteri Harbour!

      Peluang terakhir untuk menyaksikan Thomas & Friends™ “Mini & Mighty” Malaysia Tour di Puteri Harbour, Johor! Jelajah Seluruh Negara menuju ke Johor bersama 70 enjin MINIS untuk pameran terakhir di Malaysia Johor, 25 November 2016 – Thomas Town, Puteri Harbour, dengan kerjasama Mattel Asia Tenggara mempersembahkan siri terakhir Thomas & Friends™ Mini & Mighty Malaysia Tour 2016 di Johor! Bermula dari 25 November hingga 7 Januari, orang ramai berpeluang mengunjungi Thomas Town dan mengalami sendiri keriangan yang menakjubkan dan tidak dapat dilupakan hanyadi Thomas Town, Puteri Harbour. Dilancarkan pada bulan April, Jelajah seluruh negara ini telah bermula di Petaling Jaya sebelum ke di Melaka dan di Pulau Pinang. Jelajah…

  • Blogger,  Blogger Invitation,  Blogging Life

    Blogger Invitation: Thomas Town “Mini & Mighty” Tour @ Thomas Town Puteri Harbour

    rezeki anak2 ummi dan babah.insha Allah kami empat beranak akan berada di sana nanti.kalau ada blogger2 yang ternampak ummi ilham nanti sila tegur ye.boleh kita berkenal2an ecewahhhhhh.start dari hari dapat email ni, ummi bagitahu abang ilham.sampai la sudah asyik tanya bila nak pergi thomas town.hmmmm.. harap bersabar abang ilham jumaat kita pergi ya.cara dia tu macamlah ummi tak pernah bawak ke thomas town kan hehehe. ok geng2 blogger.. see you there!

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: