Nelayan Seafood By The Coast Sajian Makanan Laut Terbaik Di Desaru

Masih lagi cerita di Desaru Tunamaya Beach & Spa Resort, tapi ini versi makan malam. Ya makan malam yang sedap ya ampun di Nelayan Seafood by The Coast. Serious weh, Ummi masih lagi terasa keenakkan menu malam tu yang lalu ditekak. NELAYAN SEAFOOD BY THE COAST CUISINE TYPE OPENING HOURS Local , Seafood  Daily 11:30AM

Continue reading Nelayan Seafood By The Coast Sajian Makanan Laut Terbaik Di Desaru

Fresh Seafood Di Kg. Pendas Baru, Gelang Patah

Cerita hari Sabtu, macam biasalah hari bersantai-santai. Pagi lepas sarapan di Warung Poyot, kami terus ke Kg. Baru Pendas cari fresh seafood. Budak-budak tu bila terlepas gini biasalah excited. Mak jalan belakang biar bapaknya yang urus bebudak. Geram tengok ikan-ikan segar. Tapi bila dah sampai sini rambang mata nak beli yang mana satu. Macam biasa,

Continue reading Fresh Seafood Di Kg. Pendas Baru, Gelang Patah

Mencari Ikan2 Segar Di Kg. Baru Pendas

aktiviti biasa di hujung minggu, mencari ikan2 segar dari laut untuk santapan tengahari.lepas breakfast di warung poyot, kami terus ke kg. baru pendas cari ikan.kat sini memang salah satu kawasan tarikan orang2 luar untuk mencari makanan laut yang segar2.banyak penjual2/ nelayan2 yang berniaga depan rumah mereka.biasanya saya terjah je mana2 yang ada seafood yang menarik

Continue reading Mencari Ikan2 Segar Di Kg. Baru Pendas

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: