Kembara Bloggers Johor 2017

Kenangan Lepak Di Kluang Rail Coffee Selepas Program Kembara Bloggers Johor 2017

Kenangan sebelum masing-masing pulang ke sarang selepas program Kembara Bloggers Johor 2017 anjuran Tourism Johor. Blogger dan Media Team dari KL dah selamat berangkat, kami orang-orang Johor balik ke JB naik van. Sebelum balik tu haruslah singgah mengopi dulu di Kluang RailCoffee kan. Pasrah je la encik driver tu melayan kami. Sambil order sempat lagi …

Continue Reading
Babywearing Family's Activity Homeschooling The Ilhams Learning Phase

Projek Naik Train | Stesen Kempas Baru – Kluang – Kempas Baru

{AMARAN.. ENTRY INI SARAT GAMBAR.. HARAP TABAH.. HEHEHE} alhamdulillah projek train to kluang kami anak beranak berjalan lancar walaupun ada miscommunication sikit bab pembelian tiket hahaha. nanti saya ceritakan ye. overall kami sangat enjoy program acah2 travel ni. berjaya juga impian nak memperkenalkan anak2 dengan salah satu pengangkutan awam di dunia iaitu keretapi. mula2 plan …

Continue Reading