Kenangan Lepak Di Kluang Rail Coffee Selepas Program Kembara Bloggers Johor 2017

Kenangan sebelum masing-masing pulang ke sarang selepas program Kembara Bloggers Johor 2017 anjuran Tourism Johor. Blogger dan Media Team dari KL dah selamat berangkat, kami orang-orang Johor balik ke JB naik van. Sebelum balik tu haruslah singgah mengopi dulu di Kluang RailCoffee kan. Pasrah je la encik driver tu melayan kami. Sambil order sempat lagi…Continue reading Kenangan Lepak Di Kluang Rail Coffee Selepas Program Kembara Bloggers Johor 2017

Stok Serbuk Kopi Uncang Kluang Rail Coffee

Sebelum balik dari Kluang Sabtu lepas, sempat singgah beli 2 bungkus serbuk kopi uncang Kluang Rail Coffee memandangkan stok kat rumah dah surut. Sejak jadi favourite ni, memang akan kirim stok dari officemate orang Kluang hehehe. Ummi dah boleh senyum pagi-pagi sambil kacau kopi untuk babah sebelum pergi kerja hehehe. Sempat juga pesan babah tapau…Continue reading Stok Serbuk Kopi Uncang Kluang Rail Coffee

Projek Naik Train | Stesen Kempas Baru – Kluang – Kempas Baru

{AMARAN.. ENTRY INI SARAT GAMBAR.. HARAP TABAH.. HEHEHE} alhamdulillah projek train to kluang kami anak beranak berjalan lancar walaupun ada miscommunication sikit bab pembelian tiket hahaha. nanti saya ceritakan ye. overall kami sangat enjoy program acah2 travel ni. berjaya juga impian nak memperkenalkan anak2 dengan salah satu pengangkutan awam di dunia iaitu keretapi. mula2 plan…Continue reading Projek Naik Train | Stesen Kempas Baru – Kluang – Kempas Baru