Makan Berdua di Kenny Rogers Roasters Puteri Harbour

Sampai Puteri Harbour dalam pukul 4pm. Babah kata yok lah kita makan dulu. Ummi ok je memang dah lapar semula sebenarnya. Padahal tadi dah pergi kenduri rumah Jiran belakang ekeke. Tetiba jalan berdua tak ada pimpin dan gendong anak rasa janggal haha. Sindrom mak-mak sangat hahaha. Sambil jalan sambil fikir nak makan apa. Last-last ajak…Continue reading Makan Berdua di Kenny Rogers Roasters Puteri Harbour

Friday’s Lunch–Kenny Rogers Roasters, AEON Bukit Indah

Hari ni makan berdua IRa je geng Jumaat busy sesangat sentap i haha. Fikir-fikir macam nak cari kasut kat Vincci jadi ajak la Ira ke AEON Bukit Indah hehehe. Gambar ni di snap dengan tujuan untuk menjeleskan geng jumaat kahkahkah. Mula-mula plan nak makan di Secret Recipe sebab dah terbayang-bayang kuah tomyum kung lalu tekak.…Continue reading Friday’s Lunch–Kenny Rogers Roasters, AEON Bukit Indah