Khasiat Propolis Active

Dapat ole-ole sebotol Propolis miniature dari Mak masa Potluck JDT Blogger hari tu. Sebelum ni memang tak pernah pun cuba Propolis Active ni. Nak tengok macamana rupanya? Tu gambarnya. Korang tahu tak Propolis tu apa? Bukan polis yang menjaga keamanan negara tu tau ekeke. Kalau tak tahu ni Ummi share sikit info mengenai Propolis danRead more

The Ilhams di Tasik Bukit Layang-layang

Inilah adalah gambar semasa Potluck JDT Blogger. Tengah Ummi nak menyuap anak-anak makan, tetiba Syamil tak nak makan. Abang je yang makan sorang. Dia merengek nak air. Ummi bagi air dia tak nak. Dia nak air sambik tunjuk ke tasik. Haaa tu ha dia tunjuk situ. Nangis beriya nak pergi tasik. Stop dulu kat siniRead more

31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 6

assalamualaikum.. hai semua. cabaran hari ke 6 pun agak mencabar akak yang tak suka bersolek ni hehehe. tajuknya nak “gambar bermakeup ATAU tanpa makeup’” tapi akak tersilap baca. akak baca kat tengah2 tu ada DAN maka akak bubuh la gambar bermakeup dan tanpa makeup. GAMBAR BERMAKEUP uolls kalau nak tengok akak bermakeup sakan masa kahwinRead more

Tajuk Untuk 31 Days Challenge By JDT Blogger

Hai uolls.. macam yang saya dah warkan2, Team JDT Blogger bakal menjalankan “31 Days Challenge by JDT Blogger” untuk bloggers dan juga followers. Ok kat atas ni ada list tajuk2 pilihan. Tujuan utama kami untuk menghidupkan blog2 kita dengan mengupdate selama 31 hari. mana tahu ada antara uolls yang ada blog tapi tak berupdate.. soRead more

31 Days Challenge by JDT Blogger

Teaser.. Dijemput buat semua blogger boleh join challenge ini.. blogger boleh buat di blog update entry.. dan boleh juga share di ig link ke fb beserta hashtag di gambar Buat bukan blogger jangan risau boleh join juga update gambar di fb/ig serta caption mengikut tajuk diberikan nanti… beserta hashtag di gambar Nantikan tajuk2 yang bakalRead more

Contest Cash RM100 By JDT Blogger

CONTEST CASH RM100 Contest ini ditaja oleh #jdtblogger. Hadiah utama berupa cash RM50 X 2 orang. Jadi syarat simple untuk join adalah :- 1. *LIKE* post ini 2. *LIKE PAGE & FOLLOW IG* JDT Blogger Page – www.facebook.com/jdtblogger IG – www.instagram.com/jdtblogger 3. *COMMENT* ‘alhamdulillah’ 4. *SHARE* status ini Contest akan tamat pada bila2 masa. PemenangRead more