Team JDT Blogger di Fiesta Ramadhan The Puteri Pacific Hotel

Last week event, jemputan khas team JDT Blogger ke majlis preview Buffet Ramadhan di The Puteri Pacific Hotel, Johor Bahru. Alhamdulillah, seramai 7 orang wakil JDT Blogger yang dapat menghadirkan diri kali ni. Ummi nampak busy dalam gambar tu kan. Sebenarnya tengah gundah gulana sebab handphone Asus Zenfone 3 Babah yang menjadi tunggak utama Ummi […]

31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 6

assalamualaikum.. hai semua. cabaran hari ke 6 pun agak mencabar akak yang tak suka bersolek ni hehehe. tajuknya nak “gambar bermakeup ATAU tanpa makeup’” tapi akak tersilap baca. akak baca kat tengah2 tu ada DAN maka akak bubuh la gambar bermakeup dan tanpa makeup. GAMBAR BERMAKEUP uolls kalau nak tengok akak bermakeup sakan masa kahwin […]