• Family's Activity,  Homeschooling,  Ilham Learning Phase

    Ilhams @ Iskarnival-Naratif 2016, Mall of Medini

    projek ummi ilhams 16 oktober yang lepas. bawa anak2 ke Iskarnival ~ Naratif di Mall of Medini.hari tu iskarnival ~ kreatif, kali ni naratif pula. this week insha Allah iskarnival ~ sama-sama. memang plan nak completekan ketiga2 iskarnival ni. bagi anak2 explore kesenian dan kebudayaan ecewahhhhhh. iskarnival  naratif kami pergi 3 beranak je tanpa babah. babah kerja malam jadi biarkan je dia tidur kat rumah tanpa gangguan kami hehe. jom explore! wahhhhh.. banyak aktiviti menarik macam iskarnival kreatif. di pentas utama sedang berlangsung persembahan dari hmmmm.. tak kenal.harap maaf abang ilham nak bergambar dengan kereta katak hehehe. ronda2 booth. dia geram je tengok macam2 jualan. sambil ronda sambil makan aiskrim…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: