Ronda-ronda Mall Of Medini

Cerita Ahad lepas, kekonon nak kill the times sementara menunggu waktu berbuka. Jadi kami duk la berpusing-pusing sekitar Mall of Medini tu. Bestnya kalau ada bazar raya time ni konfem Ummi khayal cuci mata. Tapi tak apalah, doodle cube ni pun dah buat Ummi happy. Punyalah lupa kan time ni, patutnya Ummi nak join programRead more

Tong Garden Hari Raya Warehouse Sales

Credit pic: Visit Johor TONG GARDEN HARI RAYA WAREHOUSE SALES Tarikh: 29/05 – 22/06/17 (Setiap hari)Masa: 9.30 Pagi – 5.00 PetangAlamat: No. 32, Jalan Mega 1, Taman Perindustrian Nusa Cemerlang, 79200 Nusajaya, JohorHubungi: 07 – 556 6660 50 Pelanggan terawal akan menerima door gift special!

Lunch di Restoran Olive Kitchen Puteri Harbour

Hari ni ada lunch invitation. Makan free kat Restoran Olive Kitchen, Puteri Harbour. Rezeki jangan ditolak. Marilah kita membesar bersama. Kami bertiga tumpang Kak Leen. Kali kedua dapat lunch invitation di sini. Dah boleh agak dah rasa menunya hahaha. Menu semuanya Northern Indian Food. Nama memang pelik-pelik kalau yang menu ala carte. Tapi tadi kamiRead more

Riding In Glow Nusajaya Puteri Harbour 20 – 22 Mei 2017

Bagi korang yang tak tahu apa aktiviti nak buat hujung minggu ni dah boleh plan la ke sini ya. Riding In Glow Nusajaya Puteri Harbour 🗓 20 – 22/05/17 (Sabtu – Isnin) ⏰ 5.00 Petang – 11.00 Malam  📍Puteri Harbour, Nusajaya  ☎️ 019 – 712 4145 / 013 – 778 1434 Credit info dari pageRead more

Tiket Sanrio Hello Kitty Town & Thomas Town Murah Untuk Rakyat Johor

Tawaran Eksklusif untuk Rakyat Johor sahaja. Tiket berharga RM65 (untuk 2 park) setiap satu dengan terma dan syarat. Harga biasa RM125. Terma & Syarat: Rakyat Johor perlu mengemukakan MyKad atau bukti menetap di Johor untuk membeli RM65 ke SANRIO HELLO KITTY TOWN & THOMAS TOWN. Promosi ini hanya boleh didapati di pameran SANRIO HELLO KITTYRead more

Legoland® Malaysia Hosts Largest Star Wars™ 40th Anniversary Celebration In Asia

Milestone Celebration Features the Biggest Star Wars™ Imperial March in the Region ISKANDAR PUTERI, 13 MAY 2017 – Relive the galaxy’s greatest adventure and experience the untold stories with LEGOLAND® Malaysia Resort as it brings you its largest celebration yet for LEGO® Star Wars™ Days. To celebrate40 years in the galaxy far, far away, LEGOLAND®Read more

Medini Doodle Mania 20 & 21 May 2017

Calling for JB Doodle Mania.. jejomssss!!! Event update :  Medini Doodle Mania 2017 Date : 20-21 May 2017 Time : 12.00pm – 6.00pm Wants to see your own doodle on display? Speak your mind through art by letting  your own creativity shine. Come express your art with us! #medinidoodlemania #doodle #doodlerart #doodling #art #penandbrush #colorRead more

The Ilham at Iskandar Kidz Fiesta Puteri Harbour

Akhirnya, kesampaian juga kan nak bawa The Ilham ke sini. Walaupun sebelum tu dah sangkut dulu kat PETRONAS SreetSmart hahaha. Last day, jadi faham-faham la banyak aktiviti dah terlepas. Sampai depan main stage je ada pengumuman, sesiapa anak-anak yang nak dapat belon percuma sila beratur, badut hensem akan tiupkan belonnya. Kesian adik nampak macam lostRead more