Lunch di Restoran Olive Kitchen Puteri Harbour

Hari ni ada lunch invitation. Makan free kat Restoran Olive Kitchen, Puteri Harbour. Rezeki jangan ditolak. Marilah kita membesar bersama. Kami bertiga tumpang Kak Leen. Kali kedua dapat lunch invitation di sini. Dah boleh agak dah rasa menunya hahaha. Menu semuanya Northern Indian Food. Nama memang pelik-pelik kalau yang menu ala carte. Tapi tadi kamiRead more

Riding In Glow Nusajaya Puteri Harbour 20 – 22 Mei 2017

Bagi korang yang tak tahu apa aktiviti nak buat hujung minggu ni dah boleh plan la ke sini ya. Riding In Glow Nusajaya Puteri Harbour 🗓 20 – 22/05/17 (Sabtu – Isnin) ⏰ 5.00 Petang – 11.00 Malam  📍Puteri Harbour, Nusajaya  ☎️ 019 – 712 4145 / 013 – 778 1434 Credit info dari pageRead more

Tiket Sanrio Hello Kitty Town & Thomas Town Murah Untuk Rakyat Johor

Tawaran Eksklusif untuk Rakyat Johor sahaja. Tiket berharga RM65 (untuk 2 park) setiap satu dengan terma dan syarat. Harga biasa RM125. Terma & Syarat: Rakyat Johor perlu mengemukakan MyKad atau bukti menetap di Johor untuk membeli RM65 ke SANRIO HELLO KITTY TOWN & THOMAS TOWN. Promosi ini hanya boleh didapati di pameran SANRIO HELLO KITTYRead more

Legoland® Malaysia Hosts Largest Star Wars™ 40th Anniversary Celebration In Asia

Milestone Celebration Features the Biggest Star Wars™ Imperial March in the Region ISKANDAR PUTERI, 13 MAY 2017 – Relive the galaxy’s greatest adventure and experience the untold stories with LEGOLAND® Malaysia Resort as it brings you its largest celebration yet for LEGO® Star Wars™ Days. To celebrate40 years in the galaxy far, far away, LEGOLAND®Read more

Medini Doodle Mania 20 & 21 May 2017

Calling for JB Doodle Mania.. jejomssss!!! Event update :  Medini Doodle Mania 2017 Date : 20-21 May 2017 Time : 12.00pm – 6.00pm Wants to see your own doodle on display? Speak your mind through art by letting  your own creativity shine. Come express your art with us! #medinidoodlemania #doodle #doodlerart #doodling #art #penandbrush #colorRead more

The Ilham at Iskandar Kidz Fiesta Puteri Harbour

Akhirnya, kesampaian juga kan nak bawa The Ilham ke sini. Walaupun sebelum tu dah sangkut dulu kat PETRONAS SreetSmart hahaha. Last day, jadi faham-faham la banyak aktiviti dah terlepas. Sampai depan main stage je ada pengumuman, sesiapa anak-anak yang nak dapat belon percuma sila beratur, badut hensem akan tiupkan belonnya. Kesian adik nampak macam lostRead more

Lunch di Puteri Cafe Puteri Harbour International Ferry Terminal Iskandar Puteri

Sambung lagi episod terakhir tetamu kami.  Dalam jam 12pm kami sampai ke Puteri Harbour International Terminal, Iskandar Puteri. Lepak betul-betul depan area departure tu.  Sementara tu diorang check tiket dan jadual feri serta membeli jajan.  Ummi berangan di sini sambil snap gambar untuk jadi bahan di blog hehehe. Babah dan askar kecil, dua beranak dudukRead more

Check In Hotel 5 Bintang!

Akhirnya terpaksa  redho la ya Adik Syamil. Check in hotel 5 bintang kita dua beranak malam ni. Adik Syamil demam on off dari petang Ahad, batuk teruk nafas pun tak tentu arah. Tadi petang follow up ke klinik semula. Sudahnya doktor refer ke Hospital Columbia Asia. Doktor kata paru-paru Adik Syamil tak ok. Tadi punRead more

Anjung Neighbourhood Centre, Iskandar Puteri Berwajah Baru

Hari Ahad lepas kami belanja barang-barang dapur di mana lagi kalau bukan di Mydin, Anjung Iskandar Puteri. Bulan lepas dah nampak ada kerusi-kerusi diperbuat dari kayu-kayu pallet dah memenuhi ruang legar Mydin. Wow.. nampak kehipsterannya haha. Bila tengok ke depan, eh food court Jom @ Anjung pun dah dibuka la. Pemandangan bahagia kiri area Subway.Read more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...