Lunch di Restoran Olive Kitchen Puteri Harbour

Hari ni ada lunch invitation. Makan free kat Restoran Olive Kitchen, Puteri Harbour. Rezeki jangan ditolak. Marilah kita membesar bersama. Kami bertiga tumpang Kak Leen. Kali kedua dapat lunch invitation di sini. Dah boleh agak dah rasa menunya hahaha. Menu semuanya Northern Indian Food. Nama memang pelik-pelik kalau yang menu ala carte. Tapi tadi kamiRead more

Tiket Sanrio Hello Kitty Town & Thomas Town Murah Untuk Rakyat Johor

Tawaran Eksklusif untuk Rakyat Johor sahaja. Tiket berharga RM65 (untuk 2 park) setiap satu dengan terma dan syarat. Harga biasa RM125. Terma & Syarat: Rakyat Johor perlu mengemukakan MyKad atau bukti menetap di Johor untuk membeli RM65 ke SANRIO HELLO KITTY TOWN & THOMAS TOWN. Promosi ini hanya boleh didapati di pameran SANRIO HELLO KITTYRead more

Legoland® Malaysia Hosts Largest Star Wars™ 40th Anniversary Celebration In Asia

Milestone Celebration Features the Biggest Star Wars™ Imperial March in the Region ISKANDAR PUTERI, 13 MAY 2017 – Relive the galaxy’s greatest adventure and experience the untold stories with LEGOLAND® Malaysia Resort as it brings you its largest celebration yet for LEGO® Star Wars™ Days. To celebrate40 years in the galaxy far, far away, LEGOLAND®Read more

The Ilham at Iskandar Kidz Fiesta Puteri Harbour

Akhirnya, kesampaian juga kan nak bawa The Ilham ke sini. Walaupun sebelum tu dah sangkut dulu kat PETRONAS SreetSmart hahaha. Last day, jadi faham-faham la banyak aktiviti dah terlepas. Sampai depan main stage je ada pengumuman, sesiapa anak-anak yang nak dapat belon percuma sila beratur, badut hensem akan tiupkan belonnya. Kesian adik nampak macam lostRead more

Iskandar Kidz Fiesta 29 Apr – 1 May 2017

Buka Facebook nampal event ni. Wahhh.. syok ni bawa anak-anak sempena cuti tiga hari ni. Nak proposed kat Babah la. ​ Hey parents! Come and bring your little ones to Puteri Harbour this long weekend from 29 April – 1 May 2017 with lots of fun activities such as fun contests, movie screening, bazaars andRead more

Ilhams @ Iskarnival Sama-sama 2016, Puteri Harbour

alhamdulillah Iskarnival ketiga dan terakhir untuk tahun ni yang sempat kami join. bulan 10 dan 11 memang pack gila kot jadual. ada jek aktiviti bila hujung minggu. macam yang diberitahu dalam entry lepas, selain nak cuci2 mata di Iskarnival Sama-sama, kami nak teman babah tengok gambar dia di ruang galeri IMKlik tu hehe. nak tengokRead more

“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom inRead more

Ilhams @ Iskarnival-Naratif 2016, Mall of Medini

projek ummi ilhams 16 oktober yang lepas. bawa anak2 ke Iskarnival ~ Naratif di Mall of Medini.hari tu iskarnival ~ kreatif, kali ni naratif pula. this week insha Allah iskarnival ~ sama-sama. memang plan nak completekan ketiga2 iskarnival ni. bagi anak2 explore kesenian dan kebudayaan ecewahhhhhh. iskarnival  naratif kami pergi 3 beranak je tanpa babah.Read more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...