• Membeli-belah Lebih Mudah Secara Online di IKEA.my

    16/08/2018

    Assalamualaikum.. Berita baik buat semua penggemar produk IKEA, sekarang korang dah boleh membeli-belah semua produk IKEA secara aras talian atau dalam bahasa orang putihnya “online” hehehe. Korang part shopping online kan memang expert hehe. Kalau yang malas nak ke IKEA dan dah ada wishlist nak beli barang apa, haaaa buka website IKEA lepas tu apa…

    Read more
  • Deko Raya 2018

    15/06/2018

    Assalamualaikum.. Dah siap kemas rumah ke belum tu kekawan? Ummi dan Babah dah siap kemas dah. Entah la kemas ke idok tu tak pasti lah hahaha. Sebab kemasnya sekejap je hehehe. Tahun ni kami masih lagi mengekalkan tema tahi cicak hahaha. Eh salah tema hitam putih. Kami ni mendeko rumah dengan deko bajet je. Tak…

    Read more
  • Ramadhan 2018 – Day 18 (Berbuka Puasa di IKEA Restaurant & Cafe)

    04/06/2018

    Assalamualaikum.. Cerita semalam. Memang dah plan dengan Babah lepas Ilham balik sekolah nak meronda IKEA Tebrau. Bukan nak shopping sakan pun, saja nak mencari pengganti coffe table yang dah pecah berderai kat rumah tu. Nanti kang korang datang rumah Ummi kuih letak atas lantai je kang ekeke. Dalam jam 5 kami sampai di IKEA. Orang…

    Read more
  • Pemasangan SUNNERSTA Mini-kitchen

    30/01/2018

    Ingat lagi cerita misi ke IKEA kami? hehehe. Alaaa baru je cerita berapa minggu lepas. ahh baca ceritanya kat SINI.  SUNNERSTA Mini-kitchen Size: 112x56x139 cm Harga: RM399 A functional mini-kitchen series for the chef with limited space and budget – at home or in the guest house. Easy to assemble, or disassemble and bring with…

    Read more
  • The Ilhams at IKEA Tebrau

    18/01/2018

    Cerita Sabtu lepas. Misi Ummi dan Babah mengemas dapur alhamdulillah berjaya. Sebenarnya kabinet sinki rumah kami tu memang dah tahap uzur. Kalau sekali kena hentak memang konfem roboh hahaha. Almaklumlah belum mampu nak buat permanent cabinet. Nak tayang gambar pun segan haha. Memang dah lama Ummi bagitahu Babah nak gantikan cabinet ni dengan mini kitchen…

    Read more
1 2
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: