Dekorasi | The Ilham’s Room Makeover

Assalamualaikum.. Cerita bulan September, cerita projek makeover bilik The Ilhams. Bukanlah nak makeover beriya sangat pun sebenarnya. Ini ikhtiar Ummi dan Babah dalam fasa memisahkan bilik tidur dengan anak-anak. Walaupun diorang masih nak berkepit bawah ketiak Ummi Babah. Kebetulan cuti, kami plan ke IKEA Tebrau untuk mencari katil dan aksesori tambahan yang dah pun Ummi…Continue reading Dekorasi | The Ilham’s Room Makeover

404 total views, 2 views today

Deko Bajet – Projek Dekorasi Dinding

Ummi nak kongsikan “Projek Deko Bajet” Ummi dan Babah. Well, kami memang mendeko bajet-bajet je. Mana yang termampu janji sedap mata memandang dan mengikut tema pilihan. Oleh kerana dinding ni namjahanam dikerjakan dek contractor yang renovate rumah, jadi Babah kata kena buat something untuk tutup kecacatan dinding ni. Lepas potpet potpet berdua, maka kami setuju…Continue reading Deko Bajet – Projek Dekorasi Dinding