Ilham Learning Phase

Ilham Explore Taman Negara Johor Tanjung Piai–Part 2

Sambungan dari cerita Part 1. Keluar je dari Laluan A, dah disambut dengan monyet-monyet liar. Ummi yang takut anak-anak relax je. Sementara menunggu giliran nak bergambar di mercu tanda Tanjung Piai ni, jomlah Ummi snap gambar korang tiga beradik. Tunggulah atok apek dan nyonya kat belakang tu bergambar dulu ya. Babah snap gambar kami berempat… Read More Ilham Explore Taman Negara Johor Tanjung Piai–Part 2

Family's Activity, Homeschooling

Projek Eksplorasi Johor Bersama Ilhams 2017

credit pic: Tourism Johor tahun 2016 belum pun melabuhkan tirai, tapi ummi ilhams dah berangan.selain dari projek nak ke sabah tahun depan, ummi tengah plan “Projek Eksplorasi Johor Bersama Ilhams”haaa.. ada yang nak join ke? jejomsssss.tapi kena bukak kalendar siap2.tengok dan pilih tarikh betul2 baru boleh mula projek.doakan semoga impian ummi ilhams ni dipermudahkan. ehhhh..… Read More Projek Eksplorasi Johor Bersama Ilhams 2017