Blogging Life

First Payment.. TQ Google Adsense!

Alhamdulillah rezeki hujung-hujung bulan. Rezeki pertama dari Google Adsense. Saja nak abadikan memori dalam blog ni. Bukan nak menunjuk-nunjuk tau. Alaaaaa rezeki kita sikit je na bandingkan dengan blogger-blogger otai hehehe. Ini pun tak sangka 3 bulan lepas Google Adsense approved dan seterusnya menghasilkan rezeki sebanyak ini. Alhamdulillah! Mudah-mudahan meriah lagi ads dalam blog Ummi …

Continue Reading
Blog

Hasil Seminggu

Jangan kecam Ummi Ilhams.Excited tengok income dari Google Adsense naik walaupun tak banyak macam orang lain.Alhamdulillah rezeki blogging dengan income USD.Marilah kita membanting tulang mengupdate blog tersayang ni.Mana tahu raya tahun depan boleh buat duit shopping baju raya ekekeke.Tapi Ummi kenalah belajar lagi macamana nak meriahkan income tu kan.Kawan-kawan yang masih belum di approve account …

Continue Reading
Blog

Thanks Google Adsense!

  Alhamdulillah penantian berbulan-bulan membuahkan hasil. Pagi-pagi dah dapat email Google Adsense account dah approved. Sebelum pernah kena reject. Tak puas hati apply lagi. Pernah juga nak apply guna youtube account. Tapi tak habiskan step nak apply tu hahaha. Rasanya semalam jengah account google adsense ni tapi statusnya masih di review. Eh tup-tup approved pagi …

Continue Reading