First Payment.. TQ Google Adsense!

Alhamdulillah rezeki hujung-hujung bulan. Rezeki pertama dari Google Adsense. Saja nak abadikan memori dalam blog ni. Bukan nak menunjuk-nunjuk tau. Alaaaaa rezeki kita sikit je na bandingkan dengan blogger-blogger otai hehehe. Ini pun tak sangka 3 bulan lepas Google Adsense approved dan seterusnya menghasilkan rezeki sebanyak ini. Alhamdulillah! Mudah-mudahan meriah lagi ads dalam blog Ummi…Continue reading First Payment.. TQ Google Adsense!

Hasil Seminggu

Jangan kecam Ummi Ilhams.Excited tengok income dari Google Adsense naik walaupun tak banyak macam orang lain.Alhamdulillah rezeki blogging dengan income USD.Marilah kita membanting tulang mengupdate blog tersayang ni.Mana tahu raya tahun depan boleh buat duit shopping baju raya ekekeke.Tapi Ummi kenalah belajar lagi macamana nak meriahkan income tu kan.Kawan-kawan yang masih belum di approve account…Continue reading Hasil Seminggu