Alexa Rank herneenazir.com–21 July 2017

Global Rank – 599,476 Rank in Malaysia – 6,501 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI Fuhhhhh.. dah lama tak update Alexa Rank. Ranknya pun agak kelaut sepanjang musim raya aduiii. Tak apa kita usaha gigih lagi dapatkan rekod lama ya dan capai rank lebih baik lagi. Thanks untuk semua yang tak jemu-jemu ke sini meninggalkan jejak. […]

Alexa Rank herneenazir.com–17 May 2017

Global Rank – 795,872 Rank in Malaysia – 5,7883 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI p/s Hadiah hari jai Ummi Ilhams hehehe.. rank dah mengecil lagi alhamdulillah, Kena usaha gigih lagi, target nak dapatkan sekurang-kurangya Page Rank 1 di hujung tahun 2017 hehe. Doakan Ummi ya. Thanks yang sudi ke sini, really appreciate it. Siapa-siapa nak […]

Alexa Rank herneenazir.com–8 May 2017

Global Rank – 892,831 Rank in Malaysia – 5,762 Rekod sebelum INI. Sumber: SINI p/s Alhamdulillah bulan ketiga struggle mencantikkan ranking yang selama ni tak diambil peduli. Thanks untuk semua yang menyinggah dan meninggalkan komen yang bernas. Tanpa anda siapalah blog saya ni.. ekekeke. Kalau nak berkolaborasi dengan blog saya boleh email ya di hernee.nazir@gmail.com

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!