• Random Post ~ Geng Jumaat

    13/09/2018

    Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni…

    Read more
  • A Fresh New Addition to Domino’s Hottest Korean Sensation

    13/06/2018

    Fall in love all over again with the sweet and spicy Ssamjeang flavors especially created by Domino’s Pizza. Hot on the trail of its popular Ssamjeang Pizza range, Domino’s introduces its latest addition, the new Ssamjeang Prawn pizza, the fourth variant added to the range. Featuring springy, succulent prawns marinated with Italian herbs & spices…

    Read more
  • Samyeang Sauce Sedap Hanya di Domino’s Pizza

    11/04/2018

    Yeay!!! Akhirnya Domino’s Pizza jual sos samyeang ni. Baru je hari tu berbual dengan kawan Ummi, kalaulah ada jual sos samyeang ni kan best. Tup-tup beberapa hari lepas diorang promote. Jadi Ummi tak lepaskan peluang membeli sebotol untuk Ummi kat rumah. Ramai tanya Ummi sedap sangat ke Pizza Samyeang dan Ayam-Haseyo tu? Jawapan Ummi ya…

    Read more
  • Friday’s Lunch–Geng Jumaat, Pizza Samyeang & Ayam-Haseyo

    01/04/2018

      Hajat hati nak ajak Geng Jumaat aka Geng Makan ke kawasan UDA Business Centre sebab Ummi nak mencari jubah atau baju yang berkenan di hati berwarna krim. Tapi baru teringat dengan janji nak makan Ayam-Haseyo. Minggu ni Ummi banyak terbabas haisyhhhhh. Kena workout lebih sikitlah ya. Sesal dulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna hahaha.…

    Read more
  • Rezeki Domino’s Pizza Dari Capt. Don

    31/07/2017

    Kata orang rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Orang nak belanja makan pizza kita terima je la kan hehehe. Thanks Capt. Don belanja kitorang makan pizza. Sorang sekotak, redho je apa topping yang ada hehe. Yap ko dah kenapa buat muka gitu ek? hahaha. Kekonon makan kuaci tu boleh cover lapar menunggu pizza la eh.…

    Read more
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: