Pakej Buffet Ramadhan 2019 Hotel & Restoran di Johor Bahru

Mana-mana hotel/ restoran/ cafe sekitar JB, yang nak mempromosikan buffet ramadhan boleh email ke hernee.nazir@gmail.com atau jdtbloggernetwork@gmail.com BUFFET RAMADHAN RENAISSANCE JOHOR BAHRU HOTEL MAI MAKAN-MAKAN at Renaissance Johor Bahru Hotel!! Early Bird Promotion voucher on sale now at only RM165 nett per adult and RM78 nett per child.==========Purchase from 1 March to 8 May 2019Dinner date from 8…Continue reading Pakej Buffet Ramadhan 2019 Hotel & Restoran di Johor Bahru

27,094 total views, 1 views today

Ramadhan 2018 – Day 18 (Berbuka Puasa di IKEA Restaurant & Cafe)

Assalamualaikum.. Cerita semalam. Memang dah plan dengan Babah lepas Ilham balik sekolah nak meronda IKEA Tebrau. Bukan nak shopping sakan pun, saja nak mencari pengganti coffe table yang dah pecah berderai kat rumah tu. Nanti kang korang datang rumah Ummi kuih letak atas lantai je kang ekeke. Dalam jam 5 kami sampai di IKEA. Orang…Continue reading Ramadhan 2018 – Day 18 (Berbuka Puasa di IKEA Restaurant & Cafe)