TQ Geng-geng JDT Blogger

Thanks korang sebab memeriahkan instagram akak @herneenazir di hari Ahad hehehe. Berderet-deret korang boom IG akak kan. Kalaulah korang boom dengan bom betul dah bersepai dah akak jadi arwah hahaha. Petang ni pula Mama Maszull serang post akak di JDT Blogger Group. Wahhhh tanjat gegirl tetiba ada notification banyak berderet. Rupanya Mama tengah skodeng. TQRead more

31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 6

assalamualaikum.. hai semua. cabaran hari ke 6 pun agak mencabar akak yang tak suka bersolek ni hehehe. tajuknya nak “gambar bermakeup ATAU tanpa makeup’” tapi akak tersilap baca. akak baca kat tengah2 tu ada DAN maka akak bubuh la gambar bermakeup dan tanpa makeup. GAMBAR BERMAKEUP uolls kalau nak tengok akak bermakeup sakan masa kahwinRead more

Contest Cash RM100 By JDT Blogger

CONTEST CASH RM100 Contest ini ditaja oleh #jdtblogger. Hadiah utama berupa cash RM50 X 2 orang. Jadi syarat simple untuk join adalah :- 1. *LIKE* post ini 2. *LIKE PAGE & FOLLOW IG* JDT Blogger Page – www.facebook.com/jdtblogger IG – www.instagram.com/jdtblogger 3. *COMMENT* ‘alhamdulillah’ 4. *SHARE* status ini Contest akan tamat pada bila2 masa. PemenangRead more