Team JDT Blogger di Fiesta Ramadhan The Puteri Pacific Hotel

Last week event, jemputan khas team JDT Blogger ke majlis preview Buffet Ramadhan di The Puteri Pacific Hotel, Johor Bahru. Alhamdulillah, seramai 7 orang wakil JDT Blogger yang dapat menghadirkan diri kali ni. Ummi nampak busy dalam gambar tu kan. Sebenarnya tengah gundah gulana sebab handphone Asus Zenfone 3 Babah yang menjadi tunggak utama Ummi […]

TQ Geng-geng JDT Blogger

Thanks korang sebab memeriahkan instagram akak @herneenazir di hari Ahad hehehe. Berderet-deret korang boom IG akak kan. Kalaulah korang boom dengan bom betul dah bersepai dah akak jadi arwah hahaha. Petang ni pula Mama Maszull serang post akak di JDT Blogger Group. Wahhhh tanjat gegirl tetiba ada notification banyak berderet. Rupanya Mama tengah skodeng. TQ […]

31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 6

assalamualaikum.. hai semua. cabaran hari ke 6 pun agak mencabar akak yang tak suka bersolek ni hehehe. tajuknya nak “gambar bermakeup ATAU tanpa makeup’” tapi akak tersilap baca. akak baca kat tengah2 tu ada DAN maka akak bubuh la gambar bermakeup dan tanpa makeup. GAMBAR BERMAKEUP uolls kalau nak tengok akak bermakeup sakan masa kahwin […]