Bento Ilham Syahmi

Bento of The Day 210417 – Bekalan Anak-anak Hari Ini Ayam Masak Lemak Tanpa Cili Api

Semalam sebelum balik, Abang Ilham memandai request dengan Opah. ”Opah esok boleh tak Opah masakkan ayam yellow.. Opah jangan masakkan ayam orange.. nanti Ilham muntah” Amboi..amboi..amboi.. buat malu Ummi jek kan. Kemain lagi dia request dengan Opah, ingat Opah private chef dia agaknya hahaha. Lagi satu bila masa makan ayam orange muntah tu? Kalau Ummi …

Continue Reading
Bento Bento Ilham Syahmi Bento Kasih Sayang Dari Dapur Hernee Nazir Kelab Bekal/ Bento Malaysia

Resepi #bentoilhamsyahmi Di Majalah Ibu & Anak Keluaran Januari 2015

saja nak share, ummi ilham keluar majalah ibu & anak lagi. hehehe. kalau Januari 2014, kami berkongsi cerita duka tentang Episod Kelahiran – Anak Syurga Muhammad Ilham Syakir bin Mohd Nazir {27 Jun 2013} entrynya boleh dibaca disini.. Kisah Kami Di Majalah Ibu & Anak Keluaran Januari 2014 kali ni share pasal bento pulak. dalam …

Continue Reading
Bento Bento Ilham Syahmi Bento Kasih Sayang Bento Ummi Ilham Kelab Bekal/ Bento Malaysia

#bentoilhamsyahmi | Bento 17-25 Apr 2014

gambar bento minggu lepas ada yang ghaib.. ada dua tiga hari yang ummi terbabas bangun lambat.. jadi kompilasi minggu ni dan minggu lepas bergabung meletopssss.. psttttt.. kalau tengok ilham punya sayur mayur semua sup la.. masak air la.. sebab dia memang suka hirup kuah.. jadi ummi masakkan berkuah2 je la ye..   #bentoilhamsyahmi 17 Apr …

Continue Reading