• Ilham Learning Phase,  My Hero Kechik - Ilham Syahmi

    Lawatan Abang Ilham dan Kawan2 Ke Angry Birds Activity Park

    lawatan kali kedua tadika ummu mukmin dan aulad ilmiyyah untuk tahun 2016.kali ni ke angry bird activity park pula. tiket RM75 seorang.discuss2 dengan babah, akhirnya kami berpakat izinkan ilham join.babah kata dia nak belanja ilham. yeay! dah lama dia merengek nak ke sini. tapi ummi babah belum realisasikan hehe.dengan alasan kukuh tiket mahal hahahaha, dari mula bagitau nak gi ke sini dia dah start dah menyoal berkali2.ummi redho jek lah memang dah faham sangat perangai ilham.excited sangat nak tengok angry bird hehehe. mula2 cikgu scheduled nak ke sana 18/8/16 sekali di awalkan sehari 17/8/16.oleh sebab2 yang ak dapat dielakkan. kami ok jek.hari tu babah kerja shift malam, jadi dah siap2…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: