Aktiviti Petang Ahad – Memanah Bersama Cikgu Babah

Aktiviti Petang Ahad – Memanah Bersama Cikgu Babah | Assalamu’alaikum. Semenjak berkecimpung dalam dunia pemanahan.. wahhhhh ayat Ummi ko hahaha memang bila ada masa terluang weekend or weekdays Babah akan ajak dua orang hero ni berlatih memanah. Lokasi memanah ni di sekitar kawasan office dan stor Tok Ayah hehe. Masa ni kawasan ni belum ditambak.…Continue reading Aktiviti Petang Ahad – Memanah Bersama Cikgu Babah

143 total views, no views today

Messy Play Sangat

Assalamu’alaikum.. Cerita terperap 3 bulan ekeke. Ummi ambila peluang kasi can abang-abang ni bermessy play selepas berlatih menanah bersama Cikgu Babah. Port latihan memanah tak lain tak bukan tanah lapang di office Tok Ayah. tapi sekarang Babah dah tukar port baru. Nanti cerita entri lain. Sekarang kita fokus kat messy play. View this post on…Continue reading Messy Play Sangat

128 total views, no views today

Play and Learning In Charity – Zoo Negeri Johor (9 Feb 2019)

PLAY AND LEARNING IN CHARITY Tarikh: 9 Februari 2019 Masa: 9.00 pagi – 11.30 pagi (Pendaftaran program bermula jam 8.30 pagi) Lokasi: Zoo Negeri Johor Yuran: RM10 OBJEKTIF PROGRAM: – Membantu kanak-kanak istimewa– Membuat bilik fisioterapi– Membantu menanggung kos perubatan dan sara hidup kanak-kanak istimewa PENGISIAN PROGRAM: 1. Edu-Games for Kids2. Charity Talk3. Craft Activities4.…Continue reading Play and Learning In Charity – Zoo Negeri Johor (9 Feb 2019)

294 total views, no views today

The Ilhams @ Dinosaur Kingdom Puteri Harbour at Night

Assalamualaikum.. Cerita 2 December 2018, akhirnya setelah puas merengek Ummi Babah tunaikan janji bawa The Ilhams meneroka Dinosaur Kingdom, Puteri Harbour. Plan asal nak pergi sebelah petang, tapi oleh kerana hujan lebat kami postponed selepas maghrib.  Masing-masing dah tak sabar nak mask ke dalam. Tapi Ummi hold dulu sebab nak bergambar hahaha. Pass masuk kami…Continue reading The Ilhams @ Dinosaur Kingdom Puteri Harbour at Night

477 total views, no views today