• Koleksi Tudung

    Yang Dinanti Dah Tiba

    Semalam parcel dari Butik Nara dah tiba. Yeay! sangat happy tudung yang saya order hari Selasa dah selamat sampai ke tangan saya. Thanks to Abang Nara & Kak Nara yang menguruskan jual beli online ni. Cepat betul diorang buat kerja. Kata En. Nazir, abang posmen yang datang hantar parcel ni ketuk pintu rumah macam nak pecah 😉 Saya beli dua helai satu warna violet petal dan satu lagi coal black. The Coal Black Beli yang ni saja nak pakai pergi kerja ke atau pun kemana2 yang sesuai. Memang best pakai tudung ni. Kainnya pun jenis yang sejuk dan sedap dipakai. The Violet Petal Ini yang lagi satu, konon2nya nak dipakai…

  • Anything About Me,  Work

    Hiasan Di Meja Kerja

    Apa yang selalunya diletak di meja kerja kita? Apa yang saya perhatikan kawan2 di pejabat ni, mereka suka menggantung seberapa banyak key chain yang ada. Ada yang nampak cantik ada yang nampak berserabut. Citarasa masing2. Peneman meja saya ni je. + sebalang pokok keladi + sepasang kekasih merah dan putih (bekas pepper Aien bagi) + sepokok bunga pink kayu (paper holder) + sebekas potpuri + tembikar berbentuk telur + benda bulat dalam ada air.. apa nama entah Yang tergantung tu je .. keropok yang tak dimakan berbentuk wanita Jepun berkimono + penyu pemberian Kak Mas + potpuri kecil + PTP Safety Month magnetic Ditambah dengan tuan punya meja sekali 😉…

  • Anything About Me,  My Hero Beso

    Kunci oh Kunci~

    Apa yang saya cari di entri ini? Saya mencari kunci kereta yang hilang semalam. Puas cari sampai sekarang ni masih tak jumpa. [pic ikhsan en.google] Semalam konon2nya En. Nazir bercadang nak balik lebih awal dalam pukul 7. Rancangan awal nak ke rumah Pak Anjang dia dah rindu sangat dengan anakanda Nazir dia ni. Sambil2 nak jengah Kiki yang baru lepas berkhatan. Pukul 7 saya turun bawah dengan jayanya, En. Nazir dah menunggu ketibaan Puan Sri Hernee. Sampai kawasan parking lot, En. Nazir minta kunci kereta. Maka dengan confident nya saya menyelongkar handbag mencari kunci kereta. Malangnya puas dicari tetap tak berjumpa. Giliran En. Nazir menyelongkar beg, kocek semuanya tak ada.…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: