Saya Dah Ok ;)

sebenarnya semalam saya demam. tak pasti macamana boleh terdemam. maybe sebab terkena hujan gerimis sikit masa ke Larkin. malam tu selsema memang tahap tak boleh handle lagi dah. check kat rumah tak ada stock ubat2an. kebetulan En. Nazir nak pergi main badminton, saya pun pesanlah suruh belikan panadol soluble. dalam masa tinggal sorang2 tu, tisu

Continue reading Saya Dah Ok 😉

Good Luck To Ayu

To My Beloved Sis, Ayu. Good luck for SPM 2009 Mak, Ayah, Kak Long, Abang Nazir, Kak Ngah dan semua family doakan semoga Ayu dapat menjawab soalan dengan tenang. Semoga segala usaha Ayu diberkati yang Maha Esa. Harap2 Ayu berjaya dengan cemerlang. *********************** Tadi dia call saya, dia kata berdebar2 nak tunggu hari esok. saya

Continue reading Good Luck To Ayu

Mencari Kurung Purple

adik ipar yang nak kahwin tapi kakak iparnya yang over excited nak cari baju yang ikut theme colour 🙂 confirm Atam punya kaler tema purple. kebetulan saya memang tak ada baju kaler purple. alasan untuk beli baju adalah sangat kukuh disitu. puas berpusing2 ke sana ke mari mencari baju berwarna purple, akhirnya jumpa yang berkenan

Continue reading Mencari Kurung Purple

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: