Anything About Me, Work

Oh My Saviour..

..oh Origlo White Cafe Pagi tadi my boss ada meeting dengan customer. Awal-awal dia dah pesan suruh inform Tea Lady untuk prepare coffee. Tiba-tiba saya hilang ingatan sekejap, terlupa nak bagitau Tea Lady. Bila call dia tak ada ke klinik. Terus saja saya teringat isi hamper hari raya yang saya dapat hari tu. Ada white… Read More Oh My Saviour..

Anything About Me, My Hero Beso

Password Apa?

Semalam masa on the way balik kerja, saya tanya En. Nazir. “Apa password memory card abang tu?” Dengan selamba badaknya dia jawab “A” “Apa A je? Sampai nak migrain fikir, rupanya huruf A je passwordnya? (sambil rasa tak puas hati) Bis tu macamana pulak terfikir huruf A tu?” “Lepas abang solat zuhur, duduk semula try… Read More Password Apa?

Anything About Me, Foods Review, Life, Makan², My Hero Beso

Dinner @ Saujana Seafood Restaurant

Setelah berhempas pulas dari pagi sampai petangsampai nak migrain, berjaya juga En. Nazir mengingat password memory cardnya. Tiba-tiba dia email pada saya.. Huhuhuhu.. abg dah patahkan memory card ni.. Tapi ada attached gambar-gambar makan semalam. Poyo betul mamat ni. Saja nak main-mainkan saya. Dia kata lagi, Alhamdulillah abg try je sekali bleh.. abg dah delete… Read More Dinner @ Saujana Seafood Restaurant

Anything About Me, Frenz, Info Sharing

Lunch Time

Bukanku pinta di ambil gambar begini rupa. Ini semua sabotaj dari hamba Allah yang mendengki saya. Cissss~ bedebah sungguh ;p Sejak ada budak-budak GEMS (Graduate Employability Management Scheme) di department saya, lunch kami memang meriah. Nak dikatakan tiap-tiap hari lunch secara berjemaah ;p Tukang order makan tak lain tak bukan adalah saya. Dia orang akan… Read More Lunch Time