Sejuknya..

aduhai.. sejuk tahap nak kejung dah ni. macam kena rendam dalam ais. air cond kat office ni boleh buat saya kebekuan. semalam dah komplen yang dekat side belakang sejuk sangat. dah ok kat belakang dah tak berapa sejuk. tiba2 sekarang side depan pula yang jadi sejuk. jari jemari saya yang runcing ni dah sejuk kaku

Continue reading Sejuknya..

Nemo Dulu & Sekarang

dah lama tak update pasal Nemo. maklumlah dah lama tak uruskan Nemo. sejak kahwin memang dah jarang layan Nemo. Anna je yang jaga dia. Nemo dulu sangat comel, kecik je badan. (sila abaikan budak sihat kat belakang tu 😉 dia adalah Adam Hakimi anak buah Cdot) cikedindang je badan Nemo. penakut pulak tu. Nemo sekarang,

Continue reading Nemo Dulu & Sekarang

Oh~ Darah..

cerita ke klinik bermula.. keluar rumah dalam pukul 7.45am, singgah breakfast sekejap dekat warung Marni. tak sempat nak snap pictures sebab nak cepat. next time kita review foods kat sana ye. around 9.15am kami sampai kat Elite Woman Specialist. saya memang tak mahir jalan area Taman Sri Tebrau ni. senang je nak cari rupanya. masa

Continue reading Oh~ Darah..

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: