Anything About Me Frenz Jalan²

Jom Berjimba!

Cerita semalam.. .. saya tak sabar nak berjumpa dengan mereka-mereka ini.. Ni masa Mak Datin tengah tunggu supir datang ambil ya ;p Sempat lagi si supir ni nak mengintai rumah saya tau. Pesanan dia untuk En. Nazir.. “En. Nazir kami nak pinjam Che’ Long sekejap aeh.. balik dalam pukul 10 11.. Macamane kami ambil macam …

Continue Reading
Anything About Me Rambling

Malang Nasibmu Charger

Charger kamera saya yang rosak. Malang nasibmu charger. Belum setahun diguna dah jahanam. Tak tahu apa punca. Ayu pinjam kamera saya bawak balik hostel. Sampai hostel tak boleh nak charge battery. Lampunya tak menyala. Bawak pergi kedai, salesman kata charger ni dah rosak. Dia try pun tak boleh. Ada bau hangit. Tapi kenapa hidung kembang …

Continue Reading