Anything About Me Life

Tik Tok Tik Tok :)

30 minit lagi.. ..bersedia untuk berjumpa “Mak2 Budak @ KFC” cerita selanjutnya.. tunggu petang2 ye.. itu pun kalau sempatlah.. ade meeting lah pulak karang.. mood nak balik kampung dah ni.. nak jumpa ibu mertuaku yang terchenta.. esok nak menghasut ibu mertuaku ke pasar Senggarang.. 🙂 makan hati En. Nazir baca ;p ~~~

Continue Reading
Song of The Day

Cinta Ada

Pagi2 buta nak layan jiwa romantika hahahaha~ Actually dah lama saya suka dengar lagu ni. Layan lirik dia k. Cinta Ada by – Ka ren Kong, Sheila Majid, Jaclyn Victor Andai aku buta kan mataDapatkah kau mendengarkan jujurnyaAndai engkau tutup telingaDapatkah kau melihat keikhlasannya KorusAku cinta bukan dibayang mataJauh dari bahasaDekatkan ertinyaAku cinta bukannya disengajaJauh …

Continue Reading
Jalan² Kids

Mr. Photographer

..disebalik proses fotografi model2 dan artis ni :p .. dialah yang paling bertungkus lumus sebenarnya.. ..dialah “Mr. Photographer” upahan kami.. Mr. Dani Akasha Hiew.. clap..clap.. 🙂 Comelnya anak angkat aka bakal anak antu saya ni kan. Tapi bila mengamuk terus hilang comel. Mr. Photographer mengamuk sebab tak dapat pegang kamera hehehe~ Pujuk bagai nak rak. …

Continue Reading
Anything About Me Frenz Jalan²

Feeling Model Pulak :)

.. siapakah yang feeling model tu??? Let the piccas do the talking ya 🙂 (Amaran: Abaikan segala kecacatan wajah, lebihan dan benjolan babat yang anda nampak. Sesungguhnya kami manusia biasa :p) Itu saja cerita “Feeling Model” dari kami berempat. Minta ampun kalau aksi kami kurang sopan dan tak memuaskan pihak majalah. Aeh~ perasan pulak :p

Continue Reading