Anything About Me Hobbies Info Sharing

Jom Menjahit

Sewing kit cenonit ni saya beli kat Giant hari tu RM5 ++ je. Konon2nya semangat nak menjahit manik2. Sampai sekarang masih belum guna lagi. Seriuosly memang ada niat nak belajar jahit manik2 kat baju dengan lebih mendalam chewah~ Manalah tahu kalau2 dah expert nanti, bolehlah saya ambil upah jahit manik kan. Sekarang ni masih belajar …

Continue Reading
Rambling

Perarakan Buddha

Ni la perarakan yang menakutkan itu. Lepas terjaga dari tidur mata saya terus terbeliak tengok orang cucuk ni. Takut juga bila tengok. Nak cerita kat blog punya pasal saya snap. Banyak gambar yang tak menjadi, ni je yang dapat diselamatkan. Ada juga budak yang cucuk2 tu tiba2 macam nak meroyan. Dia nak lari. Saya pun …

Continue Reading
Foods Review Makan²

The Sup Kambing

Inilah dia sup kambing kegemaran saya dan En. Nazir. Mula2 kahwin dulu dialah yang kenalkan saya dengan sup ni dan sampai sekarang saya jadi gila sup kambing :p Memang sedap uolls. (untuk penggemar kambinglah) Kuah dia pekat plus sambal kicap memang terangkat bila menghirup. Yummy2 🙂 Owner kedai makan ni En. Kahar, kawan En. Nazir. …

Continue Reading
Fren's Wedding

Selamat Pengantin Baru Azli :)

Semalam hari bahagia ex-classmate saya ni Azli Shah. Saya tak sempat nak pergi saing kawan2 lain maklumlah saya balik kampung. Si minah fabuloso ada sms ajak saing. Tapi saya suruh dia pergi dulu, tak nak nanti tertunggu2 pulak. Dia sempat mms saya gambar dia dan Azie. Saja nak bagi jeleslah tu kan. Tak jeles pun …

Continue Reading