Review REMAX Phone Holder Fairy Series (Pink) Untuk Handphone Ummi

Hari ni start kerja, dapat call dari dispatch ada tiga barang sampai. Dah tahu dah barang apa. Satu dah sampai semalam so dua lagi hari ni la kan dengan tambahan satu produk untuk di review. Tak sabar nak guna. Tu tengoklah tu handphone Ummi dah ada holder baru berwarna pink.. auwwwwwmmmm. Harga RM12.90 je beli

Continue reading Review REMAX Phone Holder Fairy Series (Pink) Untuk Handphone Ummi

Segmen Blogwalking Janji Kita

Jom kawan-kawan kita support geng blogger kita dalam Segmen Blogwalking Janji Kita.Untuk join boleh klik banner. Mana tahu kita antara yang bertuah dapat lucky draw hehe.Cepat tau.. tarikh tutup segmen ni pada 5/4/2017 jam 11.59 malam.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: