Info Sharing

Program PERCUMA Sekitar Negeri Johor

✅ Kids, Let’s ❤️ Quran (KL❤️Q). 💎 Every Thursday | 9.30-11.30am. ✅ It’s Time to Play 💎 Rumah Mak Manda @ Kulai. ✅ Workshop: Plant Mixology – Drink Edition with Eats, Shoots & Roots. 💎 Avira Sales Gallery. 💎 9 Disember 2018 | 10am-1pm. ✅ Zumba Fitness 💎 Marina Walk, Puteri Harbour. 💎 Every Saturday & Tuesday | 6-7pm. ✅ Yoga by the Lake 💎 Sunway Iskandar, Nusajaya. 💎 Every 2nd & 4th Sunday of…

Read More

Rambling

Anak Dapat Result Exam Teruk.. Ibu Ayah Tolong Jangan Stress!

Assalamualaikum.. Tajuk Ummi tu macam pakar motivasi lagaknya hahaha. Ehhh.. taklah. Saja Ummi nak cuba bagi pendapat sendiri sebagai ibu yang anak baru je setahun melangkah ke alam persekolahan. Pendapat Ummi mungkin tak sama dengan pendapat orang lain, sila raikan pendapat masing-masing ya. Idea nak meluahkan rasa ni sempena musim cuti sekolah yang bersaing dengan result exam akhir tahun hari…

Read More

Family's Activity

Aksi Pertunjukan Hebat di The Moscow Circus Puteri Harbour

Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah minggu lepas Ummi bersama hero-hero besar, sederhana dan kecil berpeluang menyaksikan aksi-aksi menarik pertunjukan The Moscow Circus yang buat julung kalinya di Malaysia juga di Puteri Harbour, Iskandar Puteri. Posing kejap tiga beranak depan main entrance. Korang yang nak beli tiket on the spot, bolehlah beli di Kaunter Tiket terletak di sebelah kiri pintu masuk. Untuk pengetahuan…

Read More

200 total views, 3 views today