• Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana

    18/09/2018

    Jom korang join Giveaway : Let’s Be Beautiful by Ana Suhana. Macam dah lama kan Ummi tak merajinkan diri join giveaway. Mana tahu rezekikan. Moh la ktia cuba nasib. Kalau korang nak join boleh klik banner dan baca syarat-syarat di bawah. SYARAT-SYARAT : 1. Follow blog anasuhana.com. 2. Follow IG Ana Suhana di SINI. 3. Buat entri bertajuk Giveaway…

    310 total views, no views today

    Read more
  • Peria Goreng Sedap Dari Teluk Rubiah’s Kitchen

    18/09/2018

    Assalamualaikum semua.. How’s life today? Ummi? Alhamdulillah.. masih mampu bernafas sehingga ke hari ni. Ok, kalau korang buka blog Ummi ni mesti bergilir-gilir entri makanan kan hehe. Almaklumlah tuan punya blog memang kaki makan. Ceritanya macam ni, Ummi baru je berkenalan dengan penambah selera terbaru ni.. “Peria Goreng” dari Teluk Rubiah’s Kitchen. Ummi memang penggemar…

    310 total views, no views today

    Read more
  • Makanan Askar.. Mengimbau Kenangan Zaman Kanak-kanak

    17/09/2018

    Assalamualaikum.. Kerja cuti tu? Ummi dan Babah cuti hari ni, carry forward cuti Hari Malaysia. Abang Ilham je la sekolah hari ni, sampai Syamil duk keluar masuk bilik mencari abang. Dia ingat abang pun cuti juga hehehe. Hari ni update santai-santai jek lah ya. Sambil-sambil Ummi terajin nak draft entri Travelog Sabah. Draft je tu,…

    310 total views, no views today

    Read more
  • Makan-makan di Ikan Bakar Parameswara, Medan Ikan Bakar Pernu

    15/09/2018

    Assalamualaikum.. Selamat berhujung minggu. Minggu terakhir bercuti panjang dalam bulan September. Rasa macam heaven on earth gitu kan. Apa je aktiviti uolls buat? Ummi aktiviti paling heaven makan tidur makan tidur hahahaha. Tetiba terajin charge wireless keyboard dan menaip entri ni. Cerita makan-makan bulan 7, selepas berpenat lelah turun naik tug boat di Sg. Udang…

    310 total views, no views today

    Read more
  • Random Post ~ Geng Jumaat

    13/09/2018

    Assalamualaikum.. Rasa macam dah lama gila kot tak tayang gambar Geng Jumaat ni kan. Ya kami masih meneruskan misi JJCM di hari Jumaat kecuali ada aral melintang hehe. Tapi pusing-pusing kami tetap mencari menu-menu favourite bersama hehehe. Jadi jangan jemulah nampak kami JJCM tempat yang sama ekeke. JJCM – SUSHI KING, PUTERI HARBOUR Masa ni…

    310 total views, no views today

    Read more
1 2 3 4 830
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: