• Shaklee Biz,  YOUTH Skin Care

    YOUTH® Skin Care | Produk Penjagaan Kulit Terbaru Dari Shaklee

    RANGKAIAN PENJAGAAN KULIT YOUTH Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. Janji kami ialah rangkaian penjagaan kulit YOUTH bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda kembali muda. Kami tahu bahawa YOUTH akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana kami buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda? Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia. Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta. Jom saksikan video pegenalan YOUTH Skincare. KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI Kami telah…

  • Shaklee Biz,  YOUTH Skin Care

    Ummi Ilhams at YOUTH Look Younger Longer Roadshow

    Cerita semalam, Ummi dan Mami Salwa menghadiri YOUTH Look Younger Longer Roadshow di Grand Paragon Hotel, Johor Bahru. Alhamdulillah tercapai cita-cita nak join event ni. Sebab nak tahu lebih lanjut mengenai produk hot Shaklee yang bakal menembusi pasaran Malaysia Mac ni. Lepas habis waktu kerja, Ummi berdezup bawa kereta dan pick up Mami Salwa tepi highway. Alhamdulillah kami antara yang terawal sampai. Sampai awal belum boleh register lagi, jadi kami meronda-ronda sambil bergambar hehehe. Sempat juga ambil angin petang dirembang senja kat luar level 4 ni. Sekejap je lepas tu masuk semula. Jom register dan masuk ballroom secepat mungkin sebab Ummi tak sabar nak buat Skin Analysis. Kita register dulu…

  • Shaklee Biz,  YOUTH Skin Care

    YOUTH Look Younger Longer Roadshow – 6 Feb 2018

    Tengok geng-geng Shaklee duk share pasal YOUTH Skin Care Shaklee ni rasa tak sabar betul nak mencuba.. bertambah-tambah tak sabar nak join Youth Roadshow malam ni dengan mami salwa. Join roadshow ni Ummi dapat RM20 voucher untuk pembelian set Youth yang bakal dilancarkan bulan Mac 2018.. korang yang nak pre-order boleh contact Ummi ya.. Jom kita “Look Younger Longer” dengan Youth Skin Care.. details pasal produk ni Ummi akan share di blog ya.. stay tuned!! 😉😉 📲 Hernee | 014-6106331 YOUTH SKIN CARE diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif. #youth #youthshaklee #youthroadshow #shakleehjohorbahru#grandparagonhotel #shaklee #shakleemalaysia#shakleeindependentdistributor #sayajualshaklee #skincare #bloggerjohor#jdtblogger #herneenazirdotcom

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: