Pengalaman Makan “Keropok Kulit Sapi”

Korang pernah makan Keropok Kulit Sapi? Sapi tu panggilan orang Indonesia, kita ni panggil lembu hehehe. Ummi memang suka je makan daging lembu, lagi-lagi daging batang pinang. Ada la part-part lembu yang memang tak pernah dimakan. Kalau tulang, babat tu pun Ummi suka. Tapi yang ni kulit lembu. Adomakkkk. Pengalaman pertama makan keropok kulit sapi…Continue reading Pengalaman Makan “Keropok Kulit Sapi”

Nasi Kerabu Di Hari Rabu

Morning uolls. Saja nak post gambar yang melaparkan ini. Ummi breakfast nasi kerabu daging bersama paru sambal. Fuhhhh.. sedap sehingga menjilat jari hahaha. Korang breakfast apa hari ni? Mana beli? macam biasalah kirim dengan Om Wan dari Pulai Indah sana. Jauh tau beli breakfast hehehe. Oklah, i is busy. Babai!