Langit Nan Indah

Pagi ada departmental meeting, habis around 1045hrs. Sempat ronda2 yard. maklumlah saya ni terperuk kat office je. Mana ada masa nak ronda2 yard ni, lagi pun tugas saya tak memerlukan saya ke sini. Tak ada apa pun nak cerita, saja tengok pontoon baru dan menenangkan fikiran sebelum memulakan tugas hehehe~ Tengok langit nan indah, tenang […]

Pagi2 Dah Buat Kes.. Ngeee

Pagi semalam hujan lebat nak pergi kerja, payung pula entah ke mana dicampak dek En. Nazir. Sudahnya berhujan keluar masuk kereta. Sebagai pemandu yang konon2nya berhemah, dalam hujan lebat ni kena la on lampu. Kang kalau bergelap bahaya pula, mata pun tak berapa nak terang. Dah selamat sampai, terus je terkedek2 ke office. Sampai office […]

Hiasan Di Meja Kerja

Apa yang selalunya diletak di meja kerja kita? Apa yang saya perhatikan kawan2 di pejabat ni, mereka suka menggantung seberapa banyak key chain yang ada. Ada yang nampak cantik ada yang nampak berserabut. Citarasa masing2. Peneman meja saya ni je. + sebalang pokok keladi + sepasang kekasih merah dan putih (bekas pepper Aien bagi) + […]

Sejuknya..

aduhai.. sejuk tahap nak kejung dah ni. macam kena rendam dalam ais. air cond kat office ni boleh buat saya kebekuan. semalam dah komplen yang dekat side belakang sejuk sangat. dah ok kat belakang dah tak berapa sejuk. tiba2 sekarang side depan pula yang jadi sejuk. jari jemari saya yang runcing ni dah sejuk kaku […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!