Tepong Gomak Feveret ;-)

Pagi ni beli tepong gomak RM5 dari Kak Eija. Banyaknyaaaa.. Ye memang banyak sebab makan berjemaah kat opis 🙂 Saya memang peminat tegar tepong gomak. Suka gila tau. Rasa nikmat kalau dapat makan. Sesekali nak juga try buat tepong gomak ni. Tapi buat masa ni beli je la dulu ye 🙂

Rock Nite :)

  Yuhuuuuu.. 15 days to go.. Tak tahu la nak pakai apa.. tema Rock tu.. tak pernah seumur hidup try pakai rock2 ni hehehe. Saya minta bantuan adik2 untuk carikan baju yang penting haruslah menutup aurat. Adik2 saya cadangkan ‘muslimah rock’ suka suki korang je kan hahaha. Tunggu dan lihat je la apa yang saya…Continue reading Rock Nite 🙂