Work

Ole-ole Dari Langkawi

Thanks Kak Ain, bagi ole-ole dari Langkawi. Dua ketul coklat dah selamat berenang-renang dalam perut. Nutella tu macam sayang nak makan sebab kiut sangat. Ummi ni kalau dah start makan coklat memang rasa nak makan coklat je aduhaiii. Camana nak kurus ni? Kena makan dark chocolate eh kalau nak kurus? hehehe. Meh sponsor dark chocolate… Read More Ole-ole Dari Langkawi

Work

Ummi Ilhams Is Back!

Selamat bertugas untuk diri sendiri. Berat nak buka mata ni hoi. Kelat-kelat gitu. Seminggu terbongkang kat rumah hehe. Semoga dapat menyiapkan kerja-kerja yang tertangguh. Part paling sedih, terbangun lambat. Tak sempat masak bekal huhuhu. Nak makan apa ni lunch? Ni yang gatal tapak kaki nak pergi Subway ni. Hmmmm.. Apa kata Babah? ekekeke.