Work

Ole-ole Dari Langkawi

Thanks Kak Ain, bagi ole-ole dari Langkawi. Dua ketul coklat dah selamat berenang-renang dalam perut. Nutella tu macam sayang nak makan sebab kiut sangat. Ummi ni kalau dah start makan coklat memang rasa nak makan coklat je aduhaiii. Camana nak kurus ni? Kena makan dark chocolate eh kalau nak kurus? hehehe. Meh sponsor dark chocolate… Read More Ole-ole Dari Langkawi

Work

Ummi Ilhams Is Back!

Selamat bertugas untuk diri sendiri. Berat nak buka mata ni hoi. Kelat-kelat gitu. Seminggu terbongkang kat rumah hehe. Semoga dapat menyiapkan kerja-kerja yang tertangguh. Part paling sedih, terbangun lambat. Tak sempat masak bekal huhuhu. Nak makan apa ni lunch? Ni yang gatal tapak kaki nak pergi Subway ni. Hmmmm.. Apa kata Babah? ekekeke.

Work

Rezeki Petang Isnin

Rezeki petang Isnin. Lepas lunch beratur rezeki datang ke meja hehehe. Yang moden yang tradisional semua ada. Selamatlah ya mengumpul lemak hahaha. Pisang goreng cheese dari Kak Leen. TQ Kak Leen. Pisang goreng biasa cicah sambal kicap dari Suhana. Eh breakfast pun Su yang taja pagi ni. Makan nasi lemak yang sambalnya sedap. Harap Su… Read More Rezeki Petang Isnin