Euphoria Shaklee Appreciation Day @ Grand Paragon Hotel

cerita 19 sept, saya menghadiri program Euphoria Shaklee Appreciation Day bersama Master Norita dan Master Naquib. program bermula jam 2pm – 6pm di Grand Paragon Hotel. kami berpecah dua, ummi dan syamil ke program shaklee, babah dan abang ilham ke majlis kenduri rumah boss babah. adillah tu body guard sorang satu. hehehe. alhamdulillah dapat juga […]

DDHN | Daging Grill

ini bukan daging qurban hehehe. digrill 2 minggu lepas kot sebab ummi ilham tetiba rasa teringin nak makan daging grill. tapi bolehlah dibuat untuk tambah idea menu uolls untuk masak daging2 qurban yang ada kat rumah tu. semalaman saya perap daging2 ni. sebhagaian lagi saya masak daging black pepper. saya marinate cara mudah pejam mata […]

Foods Review | Menambah Lemak Dengan Burger Bakar Abang Burn @ B.Point Station

kisah dua minggu lepas, hujung minggu kami diisi dengan program melawat anak jiran setaman aka taukey kedai runcit favourite kami anak beranak yang terlibat dalam kemalangan. semoga anis sihat seperti sediakala dan semoga urusan abang din dan kak siti dipermudahkan. lepas balik dari HSA, kami pun tercari2lah tempat nak menjami selera. macam biasa saya akan […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!