• Tahniah DPM Netballers!

    02/10/2017

    Tahniah uolls, dapat tempat kedua untuk Netball Tournament 2017 di JMF Camp Court, tak sia-sia korang berlatih hari-hari. Harap Ummi pun istiqomah dapat join training hari-hari supaya Ummi cepat kurus ekekeke. Ok, Ummi tak main pun, baru je training semula badan berat lagi tak fit hehehe. Alkisah bila Ummi tak main, ada la orang tu meleleh…

    Read more
  • Breakfast of The Day – 090717

    09/07/2017

    Saja nak tayang menu breakfast pagi tadi. Lontong kering sedap yummeh hehehe. Nak makan rendang daging tak ada pula hari ni. Jadi ambil ayam masak merah. Memang sedap macam biasa tapi BUKAN Dari Dapur Hernee Nazir hehe ni Dari Dapur Warung Poyot. Sila telan air liur tengok gambar tu ya ✌✌✌✌✌

    Read more
  • Fresh Seafood Di Kg. Pendas Baru, Gelang Patah

    20/03/2017

    Cerita hari Sabtu, macam biasalah hari bersantai-santai. Pagi lepas sarapan di Warung Poyot, kami terus ke Kg. Baru Pendas cari fresh seafood. Budak-budak tu bila terlepas gini biasalah excited. Mak jalan belakang biar bapaknya yang urus bebudak. Geram tengok ikan-ikan segar. Tapi bila dah sampai sini rambang mata nak beli yang mana satu. Macam biasa,…

    Read more
  • Santai Petang Sabtu ;)

    05/09/2016

    hari sabtu tak ada aktiviti walaupun abang ilham merengek nak ke zoo.oleh kerana babah masih kerja lagi malam tu jadi agak singkat masa kalau nak berjalan.so petang tu kita bersiar2 kat tepi laut pendas je la ye anak2.kita pergi tengok zoo free je hehehehe.sambil2 tu ummi babah boleh ngonyel2.sate kambing dan sotong goreng tepung restoran…

    Read more
  • Faisal’s Birthday Celebration @ Pink Daisy Bakery & Cafe, Taman Perling

    01/09/2016

    aktiviti hari sabtu kami minggu ini ialah.. menghuru harakan sambutan hari lahir kecil2an faisal mustaqim. malam mama jie whatsapp jemput datang.dan minta confirmkan sebab nak booking bagai.macam ye tak ye lagi nak confirmkan kehadiran tu kan.akhirnya pujuk2 babah kata ok yeay!small celebration ni dibuat di pink daisy bakery and cafe, taman perling.memang tak pernah menjejakkan…

    Read more
1 2 3 30
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: