7 Years & Stilllllllll Counting.. Happy Anniversary My Dear Imam!

abaikan fizikal kami yang selim melim 7 tahun lepas. ohhh masa ni pinggang mak macam kerengga uolls. sekarang? kumpul beratus ekor kerengga pun tak dapat jumpa mana satu yang mirip pinggang mak.. ekeke.. abaikan juga muka pengantin yang first time kena solek beriya tu. saya memang tak minat bersolek. hehe. Every year, our anniversaryBecomes more […]

Our 2nd Wedding Anniversary – 18 October 2010

  Happy 2nd Wedding Anniversary to my beloved hubby.. Mohd Nazir Mahat.. [18 October 2010] Untuk suami tersayang.. Terima kasih kerana masih setia dan sabar melayan kerenah saya. Terima kasih kerana masih menerima saya seadanya. Terima kasih kerana telah memberikan saya sebuah kehidupan yang sempurna.  Terima kasih kerana menyayangi saya yang serba kekurangan ini. Terima kasih kerana […]

Santai Di Nando’s JJ Bukit Indah

Semalam yang indah kami separuh hari dihabiskan di rumah saja. Pagi sarapan di Poyot lepas tu lepak-lepak di rumah, sambil didatangi tetamu makcik-makcik group Yassin mak. Orang datang tu bawa rezeki, jadi wajib melayan tetamu ye 🙂 Semalam kepada semalam kami ke open house Mie anak angkat mak. Entah apa silap makan, En. Nazir sakit […]

Our 1st Anniversary

Our 1st Anniversary – Nazir & Hernee(18 Oct ’08 – 18 Oct ’09) Alhamdulillah syukur kepada Allah. Sedar tak sedar dah setahun kami melayari bahtera rumahtangga. Kami dinikahkan pada 18 Oktober 2009 dan disandingkan pada 26 Oktober 2009. Walaupun dugaan datang dan pergi, kami tetap menempuhinya dengan kesabaran. Kami redha dengan dugaan Allah. Setahun usia […]

Photo of The Week 9

Pagi tadi..En. Nazir bagitahu saya.. malam tadi dia jengah fp Photographer kami.. En. Fendy.. tajuk entry dia “Photo of The Week 9” baca punya baca rupanya.. FY Photography dapat tempat kedua minggu ke 9.. dalam Wedding In The World Entry dia as below.. Friday, 20-Feb-2015 02:07Email Share Bookmark Photo Of The Week – Weddingsintheworld.com FYPHOTOGRAPHY […]

Honeymoon

Hari Selasa lepas En. Nazir dpt call dari Pulai Utama Management..Diorang suruh datang ofis kat Mydin Bandar Baru Uda..Nak bagi ticket & arrange kan ape yang patut.. So next Tuesday malam kitorang kena tunggu bas kat Skudai..In front of Skudai Parade around 9pm..Wahhh..dah lama saya tak naik bas ekspres..Sejak habis study tahun 2004 dah btahun² […]